divendres, 3 de juny del 2011

SORTIDA DIUMENGE 5 - JUNY - 2011 A CAMPELLES : CAMPELLES : PIC DE LA COVIL I EL DE LA COSTA PUBILLA ( 2053 M.)

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.


SORTIDA DIUMENGE 5 - JUNY - 2011 A CAMPELLES :

CAMPELLES : PIC DE LA COVIL I EL DE LA COSTA PUBILLA ( 2053 M.)


DURADA : 5 :00 hores (SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA , PROTECCIÓ SOLAR , IMPERMEABLE , FOLRO POLAR , BUFF , GUANTS , BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 750 m.

RUTA CIRCULAR : 11 km.

DIFICULTAT : MITJANA - ALTA

SORTIDA : 7: 30 HORES del Bar NÚRIA....ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS

8 :05 Hores al Bar l´Esport de Besalú, s´ha d´anar per la carretera d´Olot fins la Canya, Ripoll i Ribes de Freser.

A l´entrada de Ribes de Freser i al costat de l´estació de tren ( Renfe i Cremallera de Núria) surt una carretera que porta a CAMPELLES, un cop s´arriba al poble,s´ha d´agafar una carretereta que porta fins el refugi lliure del PLA DELS PRATS ( 1562 m.).


Del refugi del Pla de Prats anirem cap a la Font Roja - Pujarem fins el Coll de Pan (1.749m) - Pujarem fins el Pic de la Covil (2.001 m)
anirem fins el Coll de Coma Armada (1.875m) pujarem fins el Pic Costa Pubilla (2.053m) i podrem tornar pel refugi de la Covil i fins on tenim els cotxes.


Des de dalt dels Pic La Covil i del Costa Pubilla hi ha una vista esplèndida del PUIGMAL, de la Vall que va del Taga fins a la Collada de Tosses, dels pobles de Campelles, Planoles, Planes, Ventolà, per la cara nord i pel Sud. Segons estigui clar o no el dia es pot veure Montserrat i, per ponent, la Tossa d'Alp i el Puigllançada.

Jaume villalón

Girona




Cim del Costa Pubilla amb La Covil i el Taga al fons
Carena de Montgrony des del Costa Pubilla

Vista cap al Berguedà amb el Pedraforca i el Penyes Altes
Vista cap al Ripollès amb el Puigmal i els Torreneules







La serra de Montgrony es força desconeguda, situada al Prepirineu queda sovint eclipsada pel Pedraforca, el Taga, i evidentment el Pirineu oriental amb el Puigmal i la Vall de Núria.


PANORÀMICA DE CAMPELLES..."EL BALCÓ DEL RIPOLLÈS"....AL FONS EL TAGA I LA SERRA CABALLERA

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT.... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C... I PORTAR LA TARGETA QUÈ ES L´ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT