dilluns, 8 de febrer de 2010

EXCURSIÒ MATINAL DIUMENGE 21 - FEBRER - 2010 " VOLTA PER EL SANTUARI DEL COLLELL , EL RIU SER I EL CASTELL - MOLÌ DE ROCA"

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D`UN BLOGS,A L´ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ ) - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.


EXCURSIÒ MATINAL : VOLTA PER " EL SANTUARI DEL COLLELL, EL RIU SER I EL CASTELL - MOLÌ DE ROCA "

DIFICULTAT : BAIXA ( APTA PER A TOTHOM)
DESNIVELL : 100 MTS EN DESCENS...!!!
RUTA SEMICIRCULAR : 6´5 KMS
DURADA : 2 1/2 HORES...SENSE COMPTAR PARADES

SORTIDA : 9 HORES DEL BAR NURIA ( PUNTUALITAT I VENIR ESMORÇATS).
9 3/4 ANAR PER LA CARRETERA DE BANYOLES A MIERES , I AL TROBAR EL TRENCANT DE ST. MIQUEL DE CAMPMAJOR, ALLÀ MATEIX , A LA DRETA HI HAN APARCAMENTS ABANS D´ARRIVAR AL BAR.

DEIXAREM ALGUN COTXE , PER EL RETORN , AL TRENCANT DE BRIOLF....I..ANIREM AMB ELS COTXES AL PARKING DEVANT DE :

1º )L´ESGLÈSIA DEL SANTUARI DEL CULLEL: DEL SÈGLE XVI , FOU SEMINARI , PRESÒ A LA GUERRA CIVIL, CENTRE D´EDUCACIÒ DE SECUNDÀRIA I FINALMENT , COMPLEX ESPORTIU.
VÀREN PASAR-HI PERSONATGES DESTACATS DE LA DRETA I LA FALANGE COM RAFAEL SÀNCHEZ MAZAS...LA TALLA DE LA VERGE , ES DEL SÈGLE XII.

2º ) DESCENS A EL TORN , RESEGUIREM EL RIU SER FINS ARRIBAR AL POBLET I ERMITA DE ST. ANDREU...LES CASES SON PRECIOSES, EL LLOC ES BUCÒLIC I ENSISADOR : MOLÍNS ELS D`EN GIBERT , EL D´EN FÀBREGA I EL DE CAN CAMPS.

3º ) CAN GUELL , MAS POC , LA CADEVALL, MAS RAMPINYA , CAN JOFRE I DESCENS AL RIU SER....LLOC MÀGIC, EL RIU ESTÀ ENLLOSAT , SALT DEL LLOP.

4º) ERMITA DE MARE DE DEU DE LORETO....VISITABLE.

5º ) GORGES , MIRADOR , CASTELL FABULÒS DEL SÈGLE XIII I EL MOLÌ DE ROCA.....IMPRESIONANT.....FONT DE LA TEULA , I RETORN ALS COTXES.

RESUM :UNA PASETJADA MOLT AGRADABLE PER LLOCS A ON LA NATURA ENS DEPARA UNA COMBINACIÒ DE MUNTANYES , RIUS I MASOS MOLT BONICS.

IMPORTANT : CAL ESTAR FEDERAT, O EN POSESIÒ D´UNA ASEGURANÇA. NI EL COORDINADOR, NI LA COLLA PERDUTS, ES FAN RESPONSABLES DE CAP ACCIDENT.