dimarts, 18 d’agost del 2015

Sortida cap de setmana dies 22 i 23 d´Agost 2015: Volta per la Font Blanca d'Andorra.

Sortida cap de setmana dies 22 i 23 d´Agost 2015: 
                Volta per la Font Blanca d'Andorra.

DISSABTE  DIA 22 D´AGOST : HORA DE TROBADA 9,00 DEL MATI DEL PARKING DEL PABELLÓ DE FONTAJAU, es sortirá puntualment. Cal venir esmorzat.

Emoji  Anirem per l'Eix i a les 9,35´ farem una parada técnica a Coll de Ravell per tal de recollir la gent que ens esperi en aquet lloc.

A Vic continuarem per la ctra de Ripoll i farem una parada técnica per la gent d'Osona que ens esperará 10,15 a la( benzinera  Covilsa avans d'arribar a Ribes de Fresser- bar de les OQUES.)
després  anirem direcció la "Collada" fins a PLANES, a on agafarem la cta. que va a Fornells de la Montanya i a Tosses, sortirem a la cta de la MOLINA - agafarem direcció Alp - Bellver - fins a la Seo d'Urgell - Andorra - direcció França, fins el tunel dels dos Valires i sortirem a la MASANA - direcció Ordino - el Serrat i a uns pocs Kms del Serrat direcció l'estació d'esquí d'Arcalís, 
agafarem la ctra.  que porta al PK de SORTENY. un cop allí, dinarem ..EmojiEmoji
Emojii anirem fins el refugi - El refugi de SORTENY, no te ancara ni dos anys d'antigüitat, les instalacions son molt modernes, i les habitacions molt racionals, inclús per dormir hi han nordics.

Emoji  CAL PORTAR : el dinar del dissabte - el dinar del diumenge,  al refugi farem mitja pensió el preu es :

mitja pensió Federat i habilitat -  37€
mitja pensió no federat son        - 41€


Si no es vol portar dinar es pot demanar un picnic al refugi

Emoji  MATERIAL A PORTAR :
Bosa per deixar al refugi amb les coses que no haguem de portar d'excursió - Sac de llençol (NO cal sac de dormir, hi han flassades en el refugi) - botes de montanya - Pals de Trek- roba del temps gore d'estiu - folre polar d'estiu - gorra - bouff - guants d'estiu - ulleres de sol - cantimplora amb aigua - estris per la toilette

Emoji  DIFICULTAD - MITJANA - ALTA

Emoji  TEMPS DE CAMINAR - 06h 30m  efectius sense contar parades

Emoji  DESNIVELL 1.100m acumulats de pujada i els mateixo de baixada

PER  fer l'inscripció  s'ha de trucar al coordinador Jaume Villalón tfn. 629 56 28 05, i es donará un nº  per tal de fer l'ingrés de 20€ com a paga i senyal a la c/c   
                   ES93   2100   4279   2321   0022   4348 
- LA RESERVA ES FERÁ PER ESTRICTE ORDRE DE TRUCADA ja que de moment no més s'han reservat 16 places

EL DIUMENGE 23 d'agost - sortim per el matí - anem fins el refugi de RIALP-Portella de Rialp - Pic de la Font Blanca( 2903 mts).

SORTIDA ALPINA, amb una vista extraordinaria sobre les Valls d'Andorra i de l'Ariege Francés.

                                                                                                       MAPA ORIENTATIU
Ordino-Arcalí by Marcel Puig Puig

Ordino-Arcalí 

Pic de Tristaina i Pica dEstats darrere. A lesquerra treu el nas  el massís de la Maladeta. Vista des del cim del Pic de Font Blanca. by Marcel Puig Puig

Pic de Tristaina i Pica dEstats darrere. A lesquerra treu el nas el massís de la Maladeta. Vista des del cim del Pic de Font Blanca.  

    




 


NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT.... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C... I PORTAR LA TARGETA QUÈ ES L´ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.

La flora andorrana