dimarts, 18 de maig de 2010

EXCURSIÒ DIUMENGE 23 - MAIG - 2010 " VOLTA PER EL MONTSENY : LES AGUDES PER LA CRESTA DELS CASTELLETS I EL TURÒ DE L´HOME "

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

" VOLTA PER EL MONTSENY : LES AGUDES PER LA CRESTA DELS CASTELLETS I EL TURÒ DE L´HOME "

DIFICULTAT : MITJANA - ALTA ( UN TRAM DE GRIMPADA MOLT FÀCIL....NO APTA PER A GENT AMB VERTÍGEN...!!! )
DESNIVELL : 780 MTS ( SIMILAR A LA D´AQUEST DIUMENGE PASAT " L´ESTARTIT - CALA FERRIOL " )
DURADA : 5 HORES ( SENSE COMPTAR PARADES)
RUTA CIRCULAR : 10´00 KMS......PORTAR DINAR , BEGUDA , PROTECCIÒ SOLAR , GORRA.....I....BOTES DE MUNTANYA.

SORTIDA : 8 HORES DEL BAR NURIA ( PUNTUALITAT I VENIR ESMORÇATS ) 8 : 45 ´ AL RESTAURANT - BAR DE COLL DE RAVELL , A LA SORTIDA DE VILADRAU ( PARADA TÈCNICA).
9 : 5´ APARCAR AL PÀRKING " LES FERRERES"....ANAR DIRECCIÒ VILADRAU ...TRENCAR DIRECCIÒ STA. FE DEL MONTSENY....PASAR PER DEVANT DEL PÀRKING DE ST. MARÇAL...I.... A MIG KM. TROBAREU EL PÀRKING DE LES FERRERES, A LA MATEIXA CARRETERA...INICI DELS CASTELLETS.

AQUESTA RUTA ES UNA MARAVELLA DIFÍCIL D´OBLIDAR....

REMUNTAREM ELS CASTELLETS , PER EL CAMI NORMAL , FÀCIL DE FER....DEIXAREM EL VERD CLAR DE LES FAIGEDES....PER REMUNTAR EL VOL , COM AGUILES , VERS ELS ROCAILLS .....AMB UNES VISTES IMPRESIONANTES D´AQUEST PARC NATURAL ...JOIA DE LA NATURA....AL CIM DE LES AGUDES ( 1703 MTS.), ESTAREM COM EN UN NIU D´AGUILOTS....PLÈ DE PENYASEGATS , CINCELLATS AMB UNA ESCARPA DIVINA.

FAREM TAMBÈ EL TURÒ DE L´HOME ( 1706 MTS.)...OBSERVATORI I SERVEI METEREOLÒGIC.... EL DESCENS EL FAREM AMB UN FLANQUEIG A MIG CAMÍ ENTRE LES AGUDES I LA CARRETERA DE STA. FE DEL MONTSENY...LES FULLES VERDES JOVES DELS FAIGS...L´ABUNDOSA FONT DE BRIANÇÓ , AIGUA FRESCA I REGALADA....EL VENTAÏLL DE FLORS IMPRESIONANT , HI HA LLOCS QUE SEMBLEN CATIFES....L´AVENTURA PER ENLLAÇAR 2 TRAMS DE PISTA PER UN CORRIOL HIPERSEMBLANT...ARRIBADA ALS COTXES , I A DISFRUTAR DURANT LA SETMANA , D´AQUESTES IMATGES I SENSACIONS INIGUALABLES.

LA RUTA ESTÀ COPIADA DE LA WEB D´EN NARCÍS PUJADES , A ON TROBAREU TOTA L´INFORMACIÒ I FOTOS...LA GRIMPADA ALS CASTELLETS NO LA FAREM , SEGUIREM UN CAMÍ MÈS FÀCIL.....CLICKEU A L´ENLLAÇ :

http://www.pujades.net/arxius_rutes/ruta_a_peu/castellets/album/index.html

IMPORTANT : NI EL COORDINADOR , NI LA COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT...ES DEURA DE L´EXCURSIONISTA EL ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C. I L´ASEGURANÇA SUPLEÏX QUALSEVOL EVENTUALITAT.