dilluns, 7 d’agost del 2017

EXCURSIÓ (Ep.!!) matinal DIUMENGE 13-AGOST-17:" Caminada i banyada a les gorgues de St. Privat d´en Bas" al començar la sortida ens apuntarem els que volen dinar a l´Agrobotiga de Vernatallat

EXCURSIÓ (Ep.!!) matinal DIUMENGE 13-AGOST-17:" Caminada i banyada a les gorgues de St. Privat d´en Bas"  al començar la sortida ens apuntarem els que volen dinar a l´Agrobotiga de Vernatallat 
Reloj  DURADA :  2 :00´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
Demonio  DESNIVELL :  150 mts. acumulats de pujades 
Caracol  RUTA  CIRCULAR :  7´38 km 
Confundido  DIFICULTAT :   FÀCIL
Caluroso  COORDINADOR  :  Sants  ( mòbil contacte : 676902240)
 Emoji   Emoji  Emoji   EL TEMPS : https://www.tiempo.com/sant-privat-den-bas.htm
 Emoji  MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Gorra - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora amb  aigua , xancletes d´aigua , tovallola i traje de bany....!! podeu dinar a les gorgues , al àrea de pic-nic , o al restaurant...!!
Auto  SORTIDA : 8: 00 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                         8: 05 Hores...Al pavellò de Fontajau
             8: 30 Hores. Aparcarem 
al Supermercat Dia (antic Champions), al cantó de la rotonda d´Anglés. 
 
                        9: 15 Hores. Anirem fins a les Preses , i agafarem el trencant a St. Privat d´en Bas...seguirem un xic més amunt , i aparcarem a l´àrea d´esbarjo " Pla d´en Xurri", amb una font d´aigua fresca , una pinassa ombrívola , bancs per dinar i la bassa per banyar.nos.
 
Abans d'arribar al nucli antic de Sant Privat, surt una carretera asfaltada a mà esquerra just al costat d'un transformador. Seguiu aquesta carretera. A uns 100 metres travessareu la riera que passarà a quedar-vos a la vostra dreta. Si continueu per la carretera, ja no molt lluny, trobareu un trencant a mà dreta que us portarà a una zona de pícnic anomenada pla d'en Xurri. Al final de la zona de pícnic, hi ha vàries gorgues de molt fàcil accés i a on val la pena caminar per la riera i triar el tros de riu que més us convingui.
Itinerari : Pla d´en Xurri , basses de la Canova , pont , plaça de St. Privat d´en Bas , el Gutllò , font de cal Amat , gorga blava , caseta del cable , i gorg del pla d´en Xurri.
Resultat d'imatges de pla d´en Xurri
                                        Font del Pla d´en Xurri
Gorg Pla d'en Xurri                                                                  

Gorg Pla d'en Xurri

Resultat d'imatges de pla d´en XurriImatge relacionadaResultat d'imatges de pla d´en Xurri
Imatge relacionada
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
Resultat d'imatges de pla d´en Xurri
                                                           Sant Privat d´en Bas