dimarts, 26 de juliol del 2011

SORTIDA DIUMENGE 31 - JULIOL - 2011 :"FONT LLETERA - PUIG DE PASTUIRA "

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

SORTIDA DIUMENGE 31 - JULIOL - 2011 :



"FONT LLETERA - PUIG DE PASTUIRA "

DURADA : 5 :00 hores (SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA , PROTECCIÓ SOLAR , IMPERMEABLE , BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 1.090 m. d´ascens

RUTA CIRCULAR : 14´94 km.

DIFICULTAT : MITJANA / ALTA

SORTIDA : 8: 00 HORES del Bar NÚRIA....ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS

8 :35 Hores al Bar l´Esport de Besalú,anem direcciò rotonda de la Canya....Camprodon...agafar el trencant de Tregurà de Dalt.....pista asfaltada.....però el tram final és de terra....deixem cotxes al collet de la Gralla ( 1950 mts).



Puig de Fontlletera - Puig de Pastuira 2.675 m

[Itinerari] [Dificultat] [Material] [Fotos] [Cartografia] [Perfil]

Fotos:

























Itinerari:


Pugem fins la collada de la Font Lletera i seguim la carena fins el cim. És una directa fàcil però avui feia calor. Des del cim de la Font Lletera veiem tots els cims i comes dels voltants: Bastiments, Pic de l'Infern, Torreneules, Puig de Pastuira, etc. Seguim per la cresta tota la Serra del Catllar fins el Puig de Pastuira. Avui hem vist vaques, cavalls, isards, falcons i hem sentit els crits de les marmotes. Al arribar al cim, els núvols i boires ja feia estona que ens feien la punyeta. Una fruita, fotos, felicitacions i tornem enrera pel mateix camí. De baixada passem pel Coll dels Tres Pics, des de on veiem el nou refugi de Coma de Vaca.