dimarts, 8 de juny de 2010

EXCURSIÒ DIUMENGE 13 - JUNY - 2010 " SETCASES - MOLLÒ "

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

DIFICULTAT : MITJANA ( PORTAR CALÇAT ADECUAT , DINAR , BEGUDA I PROTECCIÒ SOLAR )
DESNIVELL : 630 MTS ( SETCASES 1265 MTS......COLL DE LLIENS 1877 MTS )
RUTA LINEAL : 13 ´25 KMS....TOT EL RECORREGUT PER EL GR - 11 .
DURADA : 4 HORES SENSE COMPTAR PARADES

SORTIDA : 8 HORES DEL BAR NURIA ( VENIR ESMORÇATS I PUNTUALS)
8 : 30 HORES DEL BAR L´ESPORT DE BESALÙ.
9 : 15 HORES APARCAR A L´ESPLANADA A MITAT DEL POBLE , AL CANTÒ DE LA RIERA....PONT ROMÀNIC AMB FONT...I CARTELL DE COLL DE PAL.

PER SI US HE DE CONVÈNCER : MIREU FOTOS A L´ENLLAÇ :

http://www.flickr.com/photos/arturobosque/sets/72157622104427590/

AQUESTA TRAVESSA PERMET CONÈIXER AMB DETALL LA COMPOSICIÒ DE LES VALLS QUE COMPOSEN EL TERRITORI DE LA VALL DE CAMPRODON...AL MUNICIPI DE SETCASES HI HA LA CAPÇALERA DEL TER....AL MUNICIPI DE MOLLÒ LA CAPÇALERA DEL RITORT.

LES DUES VALLS SÓN PERPENDICULARS A LA CARENA PIRINENCA PRINCIPAL I S´ORIENTEN DE NORD A SUD.

AIXÍ MATEIX, JUNTAMENT AMB LA RUTA DE MOLLÒ - BEGET, PERMET VEURE D´UN SOL COP LA VARIETAT DE FLORA I FAUNA, EXPONENT DE LA VARIETAT DE CLIMA I DE TERRITORI.....AIXÍ. ES PASA DE L´AUTÈNTIC PIRINEU DE SETCASES , AMB CLIMA HUMIT I SÒL GRANÍTIC, A L´ALTA GARROTXA DE BEGET AMB CLIMA CÀLID I SÒL CALCARI.

DES DEL PUNT DE VISTA DEL PAISATGE, LA VISTA ÉS AMPLA SOBRE LA GARROTXA, SOBRE EL CANIGÓ , LES ESQUERDES DE ROJÀ, SOBRE EL COSTABONA , EL GRA DE FAJOL I EL PASTUIRA.

UN RECORREGUT QUE OMPLE TOTS ELS SENTITS.

IMPORTANT : CAL ESTAR FEDERAT, O EN POSESIÒ D´UNA ASEGURANÇA. NI EL COORDINADOR , NI LA COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE CAP ACCIDENT.