dimecres, 10 d’agost de 2011

SORTIDA DILLUNS 15 - AGOST - 2011 : " PASSEJADA I REMULLADA A LES GORGES D´ALBANYÀ "

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.


SORTIDA DILLUNS 15 - AGOST - 2011 :" PASSEJADA I REMULLADA A LES GORGES D´ALBANYÀ "


DURADA : 1 HORA L´ANADA + 3/4 D´HORA LA TORNADA

DESNIVELL : 100 M.

DIFICULTAT : MOLT FÀCIL.

SORTIDA : 8 .30 h. DEL BAR NÚRIA....VENIR ESMORZATS I PUNTUALS

9.15 h. BAR SOL DE FIGUERES

10 : 00 HORES , AL PÀRQUING DEL CÀMPING " BASSEGODA " D´ALBANYÀ.

DEIXAREM LA PISTA QUE PUJA AL BASSEGODA I SEGUIREM LA DE ST. BARTOMEU DE PINCARÓ....FINS A LA CADENA METÀL·LICA , QUÈ ÉS ON COMENÇA LA FORTA PUJADA.... APARCAREM ABANS.

PORTAR SANDÀLIES D´AIGUA , TOVALLOLA , BANYADOR , PROTECCIÓ SOLAR, PARA-SOL PORTÀTIL , GORRA , BEGUDA FRESCA I DINAR PER PASSAR-HI EL DIA.


ITINERARI : HI HA DUES OPCIONS : A ) LA MÉS FRESCA , REMUNTAR EL RIU (AMB CALÇAT ADIENT) .......

http://ca.salines-bassegoda.org/natura/gorgues/gorgues-dalbanya-157.html

B ) RESSEGUIR EL RIU PER UN CORRIOL MEDIEVAL

ARRIBAREM A CAN BERTRAN , UN LLOC DE SOMNI ....PONT ROMÀNIC...POSSIBILITAT DE VEURE UNA PARELLA D´ESTRUÇOS...I ....UNA FAMÍLIA DE DAINES...

I BANYAR-SE EN UNA MERAVELLOSA GORGA D´AIGÜES CRISTALINES I FRESQUES....EN CAS D´ESTAR OCUPADA , HI HA ALTRES GORGES PER LES RODALIES DE DIFERENTS FONDÀRIES , ESCOLTAREM EL SOROLL DELS SALTS D´AIGUA , NETA , FRESCA I ABUNDANT....EL LLOC ÉS MOLT BONIC..I IDEAL PER A PASSAR-HI UN DIA CALORÓS.


RIU MUGA
Riu que drena el nord de l’Alt Empordà des de que neix al Bassegoda i poc després entra a Albanyà. La seva vall és encerclada per muntanyes en el seu primer tram, lloc idoni per practicar la pesca fluvial en algunes de les seves múltiples gorgues.
Representa una de les aportacions més importants d’aigua al pantà de Boadella i en arribar al plà rega la fèrtil plana al seu pas per Pont de Molins, Peralada i Castelló d’Empúries.
Desemboca al mediterrarri, en el seu tram final, fent de frontera entre els Aiguamolls de l’Empordà i Empuriabrava, a on s’ha habilitat una via verda on es pot praticar bicicleta o passejada fins a Castelló d’Empúries o viceversa.NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C... I PORTAR LA TARJA, QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.


dimarts, 9 d’agost de 2011

SORTIDA DIUMENGE 14 D´AGOST - 2011: " VOLTA AL GRA DE FAJOL ( 2708 m) "

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

SORTIDA DIUMENGE 14 D´AGOST - 2011:

" VOLTA AL GRA DE FAJOL ( 2708 m) "

DURADA : 5 :00 hores (SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA , PROTECCIÓ SOLAR , IMPERMEABLE , BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 1.300 m. d´ascens

RUTA CIRCULAR : 12 ´00 km.

DIFICULTAT : MITJANA - ALTA - ALTA

SORTIDA : 8: 00 HORES del Bar NÚRIA....ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS


8 :35 Hores al Bar l´Esport de Besalú, anem direcció rotonda de la Canya....Camprodon...Setcases ....direcció Vallter 2000 i aparcar en el Pla de la Molina....hi ha cartell " la Coma d´Orri ".....una corva tancada on comença la pujada forta cap a Vallter 2000http://www.senderisme.tk/index.php/category/nuria-ulldeter/volta-al-gra-de-fajol/