dilluns, 26 de febrer del 2018

Sortida diumenge 4 de Març - 2018 ; "Volta circular de mar i muntanya; Llafranc - Tamariu"

Sortida diumenge 4 de Març - 2018 ;
"Volta  circular de mar i muntanya; Llafranc - Tamariu"
Demonio  DESNIVELL :  682 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
Reloj  DURADA :  5 h. 30´     ( temps total )
Caracol  RUTA   CIRCULAR ;  11´25 km.
Confundido  DIFICULTAT :   MITJANA 
Caluroso  COORDINADORS  :  Xavier Gregori i Sants. ( mòbil : 676 90 22 40 )
 Emoji   Emoji  Emoji   EL TEMPS https://www.eltiempo.es/llafranc.html
 Emoji      
Material aconsellat: botes de muntanya (millor de canya alta)-Pals de Treking-Roba adecuada per l'epoca -esmorçar- dinar- aigua (minim 1 litre)...no cal portar traje de bany -  ni frontal...!!
Auto  SORTIDA : 8: 30 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS.
   
    
  
 
8:35 Hores...AL PAVELLÒ DE FONTAJAU...per deixar cotxes i reagrupar la colla.
  
Per anar-hi des de Girona: direcció la Bisbal , Palafrugell... agafar l'autovía GIV -6548... 
   
    
  
 
9:30 Hores...
   
  
 
quedarem al aparcament que es troba escampat dins d´un alzinar entrant a Llafranc , pel carrer Lluis Marquès.
Coneixerem el conjunt del far de Sant Sebastià, la torre de defensa, el poblat iber i el salt d'en Romaboira. Tot seguit ens endinsarem pel bosc dels Ermitans, cala del Cau (cala Gens), camí dels cingles d'en Gervasi, cala Pedrosa, la Musclera Llarga, entrant d'en Roig, porxo d'en Borrell, platja de Tamariu, bosc de Puig Gruí, pou de Veïns, pont d'en Casaca, dolmen de Can Mina i Llafranc.
                         L´IDEA ES LA DE PASAR.HI TOT EL DIA,..!!
Inline image OWAPstImg407507



Llafranc i Tamariu són dos pobles que es troben a la costa de Palafrugell. Antigament, aquestes dues poblacions eren nuclis de pescadors; però actualment han esdevingut dues poblacions turístiques de primer ordre que no han alterat l’encant tradicional primigeni. L’excursió que proposem recorre els camins tradicionals que unien Llafranc i Tamariu amb l’interior i els camins de ronda utilitzats pels contrabandistes i carrabiners. És una excursió agradable plena de sorpreses, boniques vistes, cales verges, platges d’aigües tranquil·les, camins vertiginosos però segurs i fonts d’aigua fresca… En definitiva, és una excursió realment excitant i diversa

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C...  I PORTAR LA TARJA, QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.