dilluns, 25 de gener de 2010

EXCURSIÒ DIUMENGE 7 - FEBRER - 2010 " VOLTA INÈDITA PER ELS CINGLES DE FREIXENET - SADERNES "

COLLA PERDUTS - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS

" VOLTA INÈDITA PER ELS CINGLES DE FREIXENET - SADERNES "

DIFICULTAT : MITJANA ALTA ( PORTAR BOTES DE MUNTANYA - DINAR I BEGUDA )

DURADA : 4 : 30 HORES ...SENSE COMPTAR PARADES.

RECORREGUT : 9 KMS. RUTA CIRCULAR ( ALGÚN TRAM ES FORÇA PEDREGÒS)

DESNIVELL : 700 MTS.

SORTIDA : 8 HORES AL BAR NURIA ( VENIR PUNTUALS I ESMORÇATS)
8 : 30 BAR L´ESPORT DE BESALÙ.
8 : 50 ESTAR AL PÀRKING , DEVANT L´HOSTAL DE SADERNES..( OJU...NO HI HA SENYAL PER EL MÒBIL).

ITINERARI : RECULAREM AMB ELS COTXES UNS 200 MTS I AGAFAREM UNA PISTA ESTRETA ASFALTADA , QUE ENS PORTA CAP A LA CANTERA DE PEDRA...DESPRÈS LA PISTA DE TERRA , ENS GUIA A CUFÍ : MAS DERRUÏT DE GRANS DIMENSIONS...LES VISTES SOBRE ELS CINGLES DE BISOLTES , SON MAGNÍFIQUES.....MÈS AMUNT , TRAM DE CIMENT , DIRECCIÒ ST. ANDREU DE GUITARRIU....I...JUST AL ACABAR EL CIMENT , PÀRKING A LA DRETA.

ESTEM A 550 MTS. D´ALÇADA , UNA PISTA PLANERA , I UNES FITES , ENS DEIXARAN EN 10 MINUTS , A UN INDRET MÀGIC , MARAVELLÒS , ESTEM ALDEMUNT DE LA COVA DE L´ESPARVER....PRECIPICIS D´INFART , VISTES DE PELÍCULA SOBRE LA VALL DE ST. ANIOL , AMB ELS PIRINEUS COM A TELÒ DE FONS..CAN LLIURE , ES A TOCAR.

RECULEM I PER CAMÍ QUE COSTA MOLT D´INTUÏR PER ON VA , ENS DEIXA AL COLL DEL TREU PETIT...NOSALTRES RESEGUIREM LA CARENA...VISTES ESPECTÀCULARS SOBRE EL MARTANYÀ , CAL AGUSTÍ , EL BESSAGODA......ESTEM A 1100 MTS. D´ALÇADA...( AQUÍ SI HI HA SENYAL PER EL MÒBIL) ,NOMÈS CABRES I PORCS SENGLARS , TREPITXEN AQUESTS INDRETS...

CANAL FONDA , COLL DE FAIG , EL TREU GROS....I....DESCENS AL COLL DE FAJA ( 993 MTS.) , HI HA UNA CREU , I UNA FONT A 5 MINUTS.PISTA A LA DRETA , QUE ENS MENA A L´ESGLÈSIA ROMÀNICA DE ST. ANDREU DE GUITARRIU ( SÈGLE X)...VISITABLE.

NOMÈS HE TROBAT AQUEST ENLLAÇ AMB FOTOS DE ST. ANDREU DE GUITARRIU :

http://picasaweb.google.es/josepmariabusca/ErmitaDeSantAndreuDelGuitarriuDesDeCanCufi1292009#slideshow/5380865857657264914

MAS RESTAURAT DEL SERRADELL , AMB FONT ABUNDOSA I ROURE GEGANT....ENS QUEDA 1/2 HORA DE PISTA AMB DESCENS , PER ACABA DE GAUDÏR DEL PAISATGE I DEL SOL DE LA TARDA.

RESUM : RUTA PER LLOCS GENS CONEGÜTS , VISTES D´ANTOLOGÍA I LA SENSACIÒ DE QUE CONEIXEM POC , LA MARAVELLA DE SADERNES.

IMPORTANT : CAL ESTAR FEDERAT O EN POSESIÒ D´ALGUNA ASEGURANÇA...NI EL COORDINADOR , NI A COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE CAP ACCIDENT.