dimarts, 10 de novembre del 2009

SORTIDA CAP DE SETMANA A LA CERDANYA....DIES 21 I 22 DE NOVEMBRE

From: jaume_villalon@hotmail.comTo: collaperduts@hotmail.com

Subject: SORTIDA CAP DE SETMANA A LA CERDANYA dies 21 i 22 de novembre


ATENCIO: PER AQUESTA SORTIDA SA DE FER RESERVA DE PLAÇA MITJANSANT INGRES de 15€ a la c/c de la Caixa de Girona nº 2030 0041 34 3000099459, a nom de Jaume Villalon Canovas - posant el vostre nom i reserva Cerdanya.

La reserva es ferá per rigurós ordre de recepció del ingrés.===========================================

Sortida disapte dia 21 de Novembre a las 16 hores del Bar Nuria.
No mes es pararà a Besalu per recollir les persones que previament ho hagin dit, en cas de que no i hagi ningú, no pararem.

Es va a dormir al Alberg "La BRUNA", de Bellver de Cerdanya - tenim 4 habitacions de 6 places reservades, o sia que tan sols i podem anar 24 persones, per aixó es fa reserva previa. Farem mitja pensió, el import está per els voltans de 30 €, no cal portar-se no mes que el dinar per el diumenge.

Diumenge Excursió per les Roques Altes de Moixaró. Podrem sortir o per el refugi del Serrat de les Esposes. o per el dels Cortals, dependrá del temps.

Deixarem el cotxes al Serrat de les Esposes(1.511m) , pujarem per el cami dels Cavalls del Vent que surt del Serrat de les Esposes, pasarem per el Coll de Trapa - aci podrem optar per anar fins el Refugi dels Cortals de Ingla (1.810m) - Pujar fins el Coll de Pendis- agafar el GR 150-1 - pujar al Turó de Prat Agre (2052m), Coll de Moixeró -Collet Rasset (2059m), i fins arribar a les PENYES ALTES DE MOIXARO de 2.279m) - aci dalt i a la partio de les tres provincies - Girona-Barcelona-Lleida, amb una visió del Alt Bergada - Pedraforca per el Sud - la Tossa d¡Alp per l'Est, per el Nord tota la Cerdanya de Font Romeu fins a Martinet amb els cims del Puig Pedrós - La Vall de les Lloses - la Muga - La Mugueta - La Tossa Plana de Lles - i per Ponent la serralada del Cadí. la tornada la feriem seguin el cami dels Cavalls del Vent fins al refugi de Serrat de les Esposes.

Volta casi circular amb un temps de marxa de 6,30 hores efectives desnivells 900 m de pujada acumulats i altres de baixada La ruta no es dificil, pero en els ultims trams es bastant aeria Cal pensar que es Alta Montanya i sa d'anar equipat, amb roba adecuada al temps que estarem (mes de novembre) Per cualsevol dubte, es pot trucar al coordinador d'aquesta sortida Jaume Villalon 629 56 28 05

RECORDEU QUE EN ELS ESPORTS DE MONTANYA, i pot haber-hi perill d'accidents, ni la COLLA DELS PERDUTS NI EL COORDINADOR es fan responsables de la seguretat de ningú, cal que tothom porti la tarja de federat de montanya. o equivalent