dilluns, 14 d’agost del 2017

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE 20-AGOST-17: " EL BALANDRAU DES DEL COLLET DE LA GRALLA i baixada molt bonica per el torrent de la font lletera fins a Tregurà

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE 20-AGOST-17: EL BALANDRAU DES DEL COLLET DE LA GRALLA i baixada molt bonica per el torrent de la font lletera fins a Tregurà
Reloj  DURADA :  6 :00´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
Demonio  DESNIVELL :  650 mts. acumulats de pujades ....i  1000 mts. DE BAIXADA...!! no apta per a gent amb problemes als genolls i peus...!!
Caracol  RUTA  CIRCULAR :  12´38 km 
Confundido  DIFICULTAT :   MITJANA.
Caluroso  COORDINADOR  :  Sants  ( mòbil contacte : 676902240)
 Emoji   Emoji  Emoji   EL TEMPS :  https://www.eltiempo.es/tregura-de-dalt/fin-de-semana.html
 Emoji  MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Gorra - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora amb  aigua i dinar 
Auto  SORTIDA : 8: 00 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                         8: 05 Hores...Al pavellò de Fontajau
             8: 30 Hores. al Bar l´Sport de Besalú , aparcar 
  uns metres més endevant , al cantò de la rotonda.
 
                        9: 00 Hores.  ANAR PER LA CANYA , TÚNEL DE COLLABÓS , I A LA SORTIDA AGAFAR LA C- 38 DIRECCIÓ S. PAU DE SEGÚRIES....I...A 1´5 KM , A MÀ ESQUERRA , APARCAR EN EL RESTAURANT "  CAL REPUNXÓ " TOCANT A LA CARRETERA.....ens reagruparem amb els que venen de la plana Vic - Torellò.
                                 9 : 30 SORTIDA A PEU....anirem amb els cotxes a Camprodon...i a mig camí en direcció Setcases , agafar el trencant cap a Tregurà de Dalt , deixarem un parell de cotxes per a la tornada a Tregurà , i continuar 4 quilòmetres més , fin al collet de la Gralla .

Isla con palmera  És una excursió molt bonica per indrets idílics de flora i fauna ,bones panóramicas al cim ,del Torreneules , Comadevaca .. i la baixada per la riera de font lletera , espectàcular ...!!!  
Plànol recorregut de la ruta Balandrau
Ampliar el plànol de la ruta Balandrau (mapa orientatiu d´una part del recorregut)
 
trobem la Font Lletera, un fil d'aigua recollit per un canaló, que ens ajuda a refrescar-nos. Tot i amb això, el temps ja es fa notar de valent.
   el cim del Balandrau 
    
Tregurà - (La creu i la conca del Ter)408_420-8 imatges (obrir+) 231x44g
       Tregurà - (La creu i la conca del Ter) clicka aldemunt l´imatge....!!
Tregurà  - torrent de la Font Lletera - pedres(mix)
             Tregurà - torrent de la Font Lletera - pedres
Conca del Ter des de Tregurà - 56F5AKH
         Conca del Ter des de Tregurà 
Vista de la Vall de Camprodón
  Vista de la Vall de Camprodón
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
 
 
  Això sí, val la pena deixar constància de la fauna de la zona, que va més enllà de les vaques i els cavalls del Ripollès de rigor. Pel cel, algun esparver, però també vàrem poder veure alguna de les moltes marmotes que hi ha per aquells verals. Tota una experiència.