dimecres, 5 de maig de 2010

EXCURSIÒ DIUMENGE 16 - MAIG - 2010 LA COSTA BRAVA MÈS SALVATJE : " DE L´ESTARTIT A CALA CALELLA , PADROSA I CALA FERRIOL "

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

DIFICULTAT : MITJANA ( SI FA SOL PORTEU BANYADOR , CREMA SOLAR I TOVALLOLA )
DESNIVELL : 350 MTS ( PORTAR DINAR , BEGUDA....I PROTECCIÒ SOLAR )
RUTA LINEAL : 11 KMS.
DURADA : 3 1/2 HORES , SENSE COMPTAR PARADES

SORTIDA : 8 HORES DEL BAR NURIA ( PUNTUALITAT I VENIR ESMORÇATS)
8 : 45´ AL PÀRKING DEL SUPERMERCAT CENTREMAR , 50 MTS ABANS DE LA ROTONDA D´ENTRADA DE L´ESTARTIT.
ANIREM A DEIXAR COTXES, A MITAT DE LA PISTA ENTRE L´ESTARTIT I CALA MONTGÒ....PUNT D´ENLLAÇ AMB EL GR - 92

L´ITINERARI ES D´UNA BELLESA INIMAGINABLE ; PENYASEGATS DE VÈRTIC , L´AIGUA BRAVA,NETA I ESPUMOSA EMBESTINT ELS ROCAILLS ....ILLES PLENES DE GAVINES....ROQUES FORADADES.....CALES SALVATGES AMAGADES EN LLOCS PRESQUE INACCESIBLES...PINEDES I HERBES AROMÀTIQUES QUE DESPERTEN ELS SENTITS.

1º ) MIRADOR DEL CAP DE LA BARRA ; A TOCAR DEVANT LES ILLES MEDES....BUFADOR.
2º ) CALA CALELLA , AMB UN XIC DE SORRA....PRIMERA REMUTLLADA.
3º ) CAP D´OLTRERA....MOLT SALVATGE.
4º ) CALA E ILLA DE LA PADROSA.....ROCA FORADADA I PUNTA CASTELL ; VERS L´ANY 700 a. de C., POBLES DE L´EDAT DE FERRO, ESCOLLIREN L´EMPLAÇAMENT PER ENTERRAR-HI ELS SEUS MORTS. LA NECRÒPOLIS ESTÀ FORMADA PER POUS EXCAVATS A LA ROCA.
5º ) CALA FERRIOL : DESPRÈS DE CALA MONTGÒ ES LA MÈS GRAN....MOLT BONICA....3ª I ÙLTIMA REMUTLLADA.3º ) PUNTA DE LES SALINES...MIRADOR DEL GOLFET DE LA FALAGUER....I ROCA FORADADA AL FONS.

PER MIRAR FOTOS CLICKEU A L´ENLLAÇ :

http://marenostrum.org/galeria/costabrava/

IMPORTANT : NI EL COORDINADOR, NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT....ES DÉURA DE L´EXCURSIONISTA EL ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C. I L´ASEGURANÇA SUPLEÏX QUALSEVOL EVENTUALITAT.