dilluns, 17 d’octubre del 2016

Sortida diumenge 23 Octubre2016 ;"Volta per l´alta garrotxa...de les Bases de Monars , Comanegra , Pic de les Bruixes , Maians , Monars , Bases de Monars"

Sortida diumenge 23 Octubre2016 ;"Volta per l´alta garrotxa...de les Bases de Monars , Comanegra , Pic de les Bruixes , Maians , Monars , Bases de Monars"
Demonio  DESNIVELL :  695 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
Reloj  DURADA :    6 : 00 ´ hores    ( Efectives i sense comptar parades)
Caracol  RUTA   CIRCULAR ;  17´00 km.
Confundido  DIFICULTAT :   MITJANA ALTA
Caluroso  COORDINADOR : Jaume Villalon
Emoji       Track   http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8503000 (track aprotximat) Emoji   Emoji  Emoji   EL TEMPS :  https://www.eltiempo.es/beget.html
 Emoji    
Material aconsellat: botes de muntanya (millor de canya alta)-Pals de Treking-Roba adecuada per l'epoca- En cás de risc de pluges cal portar capelina o similar-recomenat portar frontal (ja que els dies son molt curts i s'ha d'anar previngut)-esmorçar- dinar- aigua (minim 1 litre)
Auto  SORTIDA : 7: 30 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS. ( EP....!!! El diumenge l´aparcament és gratuït i no farem parada a Fontajau....!! )
 
    
8:00 Hores...AL BAR L´SPORT DE BESALÚ ( Parada técnica per la gent que vingui de l´alt i baix empordà)
 
    
8:35 Hores.....trobada a l´última rotonda de Camprodon en direcció a Molló ... ( la de Can Pasqual)....aparcar al començament del carrer que va al camp de golf.........per reagrupar cotxes.
Per arribar a la bassa de Monars cal arribar a Rocabruna i anar en direcció a Beget (o a l’inrevés). A uns 2 km de Rocabruna (o 5 km de Beget) veurem una pista a la nostra esquerra (a la dreta si anem de Beget a Rocabruna). La pista fa pujada i hi podrem veure un gran dipòsit de ciment , amb busties de correu. Hem de seguir aquesta pista durant uns 7 quilòmetres i mig passant per l’Oratori de Can França (2,8 km) i Can França (3,7 km) i travessar una porta metàlica (que hem de deixar en la mateixa posició que la trobem) fins arribar a la Bassa de Monars (7,7 km)

[rmcom.JPG]
  mapa de la zona
Basses de Monars, photo prise par onjeto à Lamanère

La bassa de monars,alta garrotxa
VISTES A LA BASSA DE MONARS, photo prise par rodon.joaquim à LamanèreVISTES A LA BASSA DE MONARS
Baixant del Comanegra, photo prise par Marcel Puig Puig à Lamanère

Baixant del Comanegra
Pic de les Bruixes, 1351m.

Pic de les Bruixes, 1351m.

Comanegra, 1557 m.

                                                        Comanegra, 1557 m.

Monars - 3013HPG_Ferospaint2

                                                              Monars

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C...  I PORTAR LA TARJA, QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.