dilluns, 24 de desembre del 2018

EXCURSIÓ (Ep.!!) matinal DISSABTE 29 Desembre-18:"L´Ermita i Castell de Santa Coloma de Farners"

EXCURSIÓ (Ep.!!) matinal DISSABTE 29 Desembre-18:"L´Ermita i Castell de Santa Coloma de Farners
DURADA :  3 : 15´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
RUTA  CIRCULAR :  8´57 km 
DIFICULTAT :   MITJANA - FÀCIL
DESNIVELL :  456 mts. d´ascens

MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba d'abric d'acord amb el temps d'hivern - Jaqueta de Gore - Folre polar - guants - Buff - Gorra - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora amb mínim un litre d'aigua .
SORTIDA : 8: 20 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
               8: 30 Hores...Al pavellò de Fontajau...per deixar cotxes , el dissabte al Nuria és zona blava de pago....anirem direcciò a l´Eix transversal  , sortida de Sta. Coloma de Farners.
          9: 10 Hores.  
AL PÀRQUING DEL PARC DE SANT SALVADOR.... A SANTA COLOMA DE FARNERS....ESTÀ ABANS DE CREUAR LA RIERA..... A MÀ ESQUERRA ( EN EL MAPA ESTÀ INDICAT ).
SEGONS L´HORA QUE PLEGUEM PODEM ALLARGAR 1/2 HORA MÉS EL RECORREGUT...ANANT A LA FONT DE SAN SALVADOR I A TERMES ORION.
Posibilitat d´anar a dinar a Can Merla. No cal apuntar-se es ferà sobre la marxa, al iniciar l´excursiò.( Menú de 20 euros,sense cargols i 23 amb cargols , tots dos pica pica d´embotits , amanida , calamars , croquetes...i carn a la brasa).
mapa de la ruta
Aquesta excursió ens permet gaudir de la frondositat del parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners (parc que per si sol ja mereix una visita) i que ens portarà fins l'ermita de Farners i seguidament al castell de Farners i també pujarem al proper turó del Vent per a poder gaudir de la vista que es té del castell des d'aquesta talaia. A la baixada passarem per la basa d'en Camps i seguidament enllaçarem amb l'itinerari d'anada. L'indret i l'ermita és molt bonic i el castell està restaurat amb encert i permet gaudir d'una gran panoràmica.Per a pujar al turó del Vent ( opcional) , s'ha de fer servir les mans en algun moment però no hi ha cap sensació de perill.
Resultat d'imatges de wikiloc santa coloma de farners - castell

Resultat d'imatges de wikiloc santa coloma de farners - castell

                Resultat d'imatges de wikiloc santa coloma de farners - castell
        
            Resultat d'imatges de wikiloc santa coloma de farners - castell
ATLES LITERARI DE SANTA COLOMA DE FARNERS
 
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
      Imatge relacionada