dilluns, 26 de novembre del 2018

Sortida diumenge 02 de Desembre 2018 ; "Volta circular per la serra de Marboleny i la fageda d´en Jordà - la Garrotxa"

Sortida  diumenge 02 de Desembre 2018 "Volta  circular per la serra de Marboleny i la fageda d´en Jordà - la Garrotxa"

 DESNIVELL :  490 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
 RUTA   CIRCULAR ;    
11  kms . 
Durada ; 5 hores  (efectives sense comptar parades.)
DIFICULTAT :   MITJANA
 COORDINADOR  :  Sants Felip
   
Material aconsellat: 
 
S'ha de portar aigua i el dinar - Cal venir amb botes de muntanya -roba d'abric - buff - gorra que abrigui - guants - Folre Polar d'hivern - Gore - es recomana portar pals de Trecking -
 SORTIDA : 8: 20 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS. ....com és festiu és poden deixar els cotxes aparcats.
                   
8: 30 Hores  
 
AL  PAVELLÒ DE FONTAJAU
          9:00 hores al  Bar Sport de Besalú.... només per recollir la gent que estigui allà,  i marxarem direcció OLOT - passarem pel cinturó sud d'Olot (Barri de Bonavista) i agafarem la carretera de Les Preses.
  
    
    
         
 
9:30´ Hores....
 
entre els Kms 47 i 46 - de la ctra.de Olot a Les Preses - abans d´arribar al poble , i ha una benzinera i un polígon comercial , agafarem  la ctra. GIV-5242 i a menys de  mig km. trencar a l´esquerra, i  quedarem tots al pàrquing  del camp de futbol del barri de POCAFARINA.

El recorregut serà: Camp de futbol del barri de Pocafarina - Volcà del Racó - Cingle de les Aulines-Puig Rodón - Serrat de Roca Lladre - Sant Martí del Corb - Sant Miquel del Corb - Pocafarina.
Sant Martí del Corb
                                                  Resultat d'imatges de pàrking camp de futbol de pocafarina

Resultat d'imatges de sant miquel del corb
 
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C...  I PORTAR LA TARJA, QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.