dimarts, 20 de març del 2018

(Ep...canvi d´hora...!! )Excursió matinal diumenge 25-Març-2018 : " Les Encies-Serra de les Medes-Roca del Migdia

 Excursió matinal diumenge 25-Març-2018 :
" Les Encies-Serra de les Medes-Roca del Migdia"
Ep....!! canvi d´hora a Catalunya - El diumenge 25 de Març del 2018 , a les 2:00 de la matinada , pasaran a ser les 3:00 hores i tindrem que adelantar una hora , tots els rellotges....!!!
DURADA :  4:00   hores  ( Efectives i sense comptar parades)
DESNIVELL :  500 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
RUTA  CIRCULAR :  12 km. 
DIFICULTAT :  MITJANA
COORDINADOR :  Sants  ( mòbil de contacte : 676 90 22 40)
EL TEMPS :   http://www.tiempo.com/sant-aniol-de-finestres.htm
MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba d'abric d'acord amb el temps ( ferà fred...!!) - Jaqueta de Gore - Folre polar - Si el temps pintés petites pluges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora amb mínim un litre d'aigua .
Com ès Diumenge de Rams ,molta gent té dinars familiars , i el pronòstic del temps indica posibilitat de plutja per la tarda....farem una matinal llargueta molt bonica amb uns penyasegats que no oblidareu....per els que vulguin més , podem quedar a dinar a Can Tura de St. Aniol , o a la Caseta de Les Planes d. Hostoles, ho encarregarem al començar l´excursiò...!!
SORTIDA : Ep amb l´horari ...8: 20 HORES. DEL BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                        8: 30 HORES. al Pavellò de Fontajau...anirem per la carretera de Girona-St. Gregori-St Martí de Llémana....St. Esteban de Llèmana i abans d´arribar a Les Planes  d´Hostoles
                        9: 00 HORES    Aparcar al pàrking  a l´entrada del poble de les Encies...hi ha una font .. pàrking a la dreta.   carretera de Girona a les Planes (GI-535), en el quilòmetre 29.3.
Les Encies
Aquesta església es troba en el sector de les Encies, entre la vall d’Hostoles i la vall de Llémena. El 1155 ja consta la parròquia de “Sancta Maria de les Yncissiis”.
És d’origen romànic. Conserva dels seus inicis l’absis. En el segle XVII va ser reedificada i es va aixecar el campanar de base quadrada.
El nom de les Encies prové del mot llatí incis,que vol dir <>. Desprès evolucionà a la forma Enciis, i d’aquí es catalanitzà a Encies.                                              
Les Encies (Vall de Llémena)

Cingles del Migdia
                                                                 Cingles del Migdia
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.

Espígol amb gat St. Esteve de Llémena
                                                                  Romaní amb gat St. Esteve de Llémena