dimarts, 6 de març de 2012

EXCURSIÓ DIUMENGE 11 DE MARÇ 2012: " VOLTA CIRCULAR PER LES ALBERES "

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOC. PER ACCEDIR-HI PODEU CLICAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCSEXCURSIÓ DIUMENGE 11 DE MARÇ 2012:


" VOLTA CIRCULAR PER LES ALBERES "


DURADA : 7 hores (SENSE COMPTAR PARADES)

DESNIVELL : 900 m. d´ascens

Per la sortida cal portar bon calçat, dinar, 1litre d'aigua (mínim) folre polar - jaqueta de gore - gorra de protecció solar - crema bloquejadora - es recomana portar pantaló llarg, doncs hi ha trossos on el sotabosc és dens.


RUTA CIRCULAR : 19 Quilòmetres

DIFICULTAT : MITJANA - ALTA però més aviat alta.

GUIA : JAUME VILLALON

SORTIDA : A LES 07,30 DEL MATí DEL BAR NÚRIA - cal ser puntuals - ES RECOLLIRÀ LA GENT DE FIGUERES AL PÀRQUING DEL DECATHLON A LES 08,05 - ANIREM FINS A VILAMANISCLE.


Sortirem de VILAMANISCLE i passarem per el dipòsit d'aigües - fins el coll de Sant Silvestre (aquí deixarem els cotxes) - i començarem la caminada - COLL DE TRAUC - PUIG DEL ROURE 387m - COLL DE DOFINES 470m - COLL DE PALLAROLS -ROQUES BLANQUES - PUIG D'EN JORDÀ 757m -FONT JORDANA - COLL DE LES ARTIGUES 530m - SANT MIQUEL DE COLERA - PUIG D'ESQUERS 605m - MAS GONTER - COLL DE SANT SILVESTRE

Per la proximitat a la primavera, ja trobarem com floreixen les flors i plantes mediterrànies - tindrem una amplia visió de tot l'Empordà i des del Puig d'en Jordà, guaitarem la vessant de la Catalunya Nord.
la volta que fem nosaltres és molt més curta ja que, a partir del PUIG D'ESQUERS, anem fins el Mas Patirás , després el Mas Guanter i d'allà al Coll de Sant Silvestre. Deixem de banda pujar al Puig del Llop, el Puig Tifell i l'ermita de Sant Silvestre, la què converteix la meva proposta en uns 8 Km més curta i es fa molt més senzilla.

http://www.pujades.net/rutes/rutes_peu/puig_jorda.html

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA DELS PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE LA SEGURETAT DE NINGÚ, És obligació de tot excursionista estar federat i tenir la llicencia en curs ja que és l'assegurança que cobreix a nivell individual qualsevol accident de muntanyaVall d'Eyne....25/06/2011

FRANCESC....MAI T´OBLIDAREM ENS HAS ROBAT EL COR ...!!!

ATENCIÒ.....PER EL DIUMENGE 18 DE MARÇ....FAREM UNA RUTA FÀCIL , APTA PER A TOTHOM
PUJAREM AL PUIGSACALM , PER PLATRAVER I SERÀ EL NOSTRE HOMENATGE I ACOMIADAMENT.