dimecres, 8 de juny de 2011

SORTIDA DILLUNS 13 - JUNY - 2011 :"VALLTER - ROCA DE COLOM - COSTABONA -SETCASES (PER LA VALL LLOBRE)"

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.SORTIDA DILLUNS 13 - JUNY - 2011 :


"VALLTER - ROCA DE COLOM - COSTABONA -SETCASES (PER LA VALL LLOBRE)"


DURADA : 5 :00 hores (SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA , PROTECCIÓ SOLAR , IMPERMEABLE , BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 561 m. d´ascens...i.....1141 m. de descens....!!!

RUTA SEMI - CIRCULAR : 17´35 km.

DIFICULTAT : MITJANA - MITJANA / ALTA

SORTIDA : 8: 00 HORES del Bar NÚRIA....ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS

8 :35 Hores al Bar l´Esport de Besalú, anirem a Setcases i deixarem cotxes per a la tornada.... a meitat del poble, al cantó de la riera... on surt el GR que va a Molló ( pont romànic i font) , pàrquing al costat de restaurants.
Pujarem tots amb la resta de cotxes a VALLTER 2000 ( 2110 m.) on aparcarem.

Ascensió a la Portella de Mentet...i a mitja pujada anirem cap a la Portella de Marens ( 2382 m.)...planejarem pel Camp Magre fins a la Roca de Colom ( 2506 m.).... Fonts del Tec.....aquí comença el descens cap a Coll de Pal ( 2318 m.).... ascens al Costabona ( 2464 m.)....Refugi del Costabona ( 2168 m.).... Refugi forestal Jaume Farre ( 1979m.).... i.... descens per la riera de la Vall Llobre , plena de pins i flors fins arribar a Setcases ( 1250 m.).

Una gran volta que combina la zona alpina amb vistes espectaculars... i.... els boscos de Setcases que són una meravella.


MAPA ITINERARI FINS EL COSTABONA
PER AMPLIAR-LO : FEU DOBLE CLIC SOBRE EL MAPA


Sortida amb força fred i dia clar des de l'aparcament de Vallter 2000. Pugem els plans de dalt.

Ens dirigim al clot de la portella, on trencarem a la dreta. Vista dels Gra de Fajol i Bastiments al fons.

Estem acabant el primer tram, el més costerut de tots, exceptuant la pujada al Costabona.

Ja som dalt el camp magre petit, el sol feia suar i la pujada esbufegar.

Des del camp magre petit es pot veure una vista del circ d'Ulldeter. El dia acompanyava.Hem deixat la portella i ens adrecem cap el camp magre, el camí marcat amb lloses.Ja podem veure el Roca Colom, ara el passarem per la falda i arribarem als plans de Callau...

Vista a la dreta del Roca Colom, per on hem vingut, els plans de Callau.

circ de Concrós, des del Roca Colom


Decidim baixar per la coma del Tec

Omplint aigua del Tec, molt fresca i bona.

...amb vistes al Costabona

EL COSTABONA


EL COSTABONA I LES ROQUES DEN MERCE

DESCENS PER A LA VALL LLOBRE CAP A SETCASES
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT.... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C... I PORTAR LA TARGETA QUÈ ES L´ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.

EXCURSIÓ DIUMENGE 12 de JUNY - 2011 : "VISITA A TOSSA DE MAR....EXERCICIS DE COS NATURA (GYM) A CALA MENUDA... I... BANYAR-NOS A CALA GIVEROLA "

EXCURSIÓ DIUMENGE 12 de JUNY - 2011 :
"VISITA A TOSSA DE MAR....EXERCICIS DE COS NATURA (GYM) A CALA MENUDA... I... BANYAR-NOS A CALA GIVEROLA "DURADA : 2: 30 - 3:00 hores (SENSE COMPTAR PARADES)..... PORTAR CALÇAT ADEQUAT, GORRA, PROTECCIÓ SOLAR, BEGUDA FRESCA I DINAR.

DESNIVELL : 182 m PORTAR ELS ESTRIS DE PLATJA ( TOVALLOLA , XANCLETES , PARASOL, CREMA SOLAR.....)

RUTA LINEAL : 10´21 km

DIFICULTAT : MITJANA- BAIXA

COS_NATURA: a la cala del Mar Menuda, l'instructor , en Valentí , ens farà classe de gym, estiraments, massatges, relaxació, pilates

GUIA: SANTS


SORTIDA : 8: 00 HORES AL BAR NÚRIA....VENIR PUNTUALS I ESMORZATS ( ATENCIÓ AMB L´HORARI, ÉS MOLT AVIAT... PERÒ EL SOL APRETA)

ANIREM FINS A LLAGOSTERA , PER AGAFAR LA GI- 681 CAP A TOSSA....ARRIBAR FINS L'ÚLTIMA ROTONDA ( A L´ESQUERRA ES VA A ST. FELIU DE GUIXOLS I A LA DRETA VA A UNA ALTRA ROTONDA ON HI HA L´ESTACIÒ D´AUTOBUSOS... ANIREM A LA SEGÜENT ROTONDA , DIRECCIÓ LLORET....ALLÀ HI HA UN CARTELL " PÀRKING DEL GERIÀTRIC " - GRATUÏT.

8 : 50 HORES COTXES ESTACIONATS AL " PÀRKING DEL GERIÀTRIC " DE TOSSA.

ELS CONDUCTORS PORTAREM TOTS ELS COTXES POSSIBLES, DIRECCIÓ ST. FELIU, AMB ELS ESTRIS DE PLATJA A DINS (TOVALLOLA , XANCLETES , PARASOL...) I APARCAREM ENTRE LA CALA DE ST. POL I LA DE CALA GIVEROLA , A DALT I EN UNA CORBA " CLUB HOTEL GIVEROLA".....HI HA UN CARRER LATERAL DRETA , MOLT LLARG , ON ES POT APARCAR ...........LA RUTA SENDERISTA PASSA PELS COTXES, ON RECOLLIREM ELS ESTRIS DE PLATJA.

PORTAR ELS COTXES A CALA GIVEROLA, TRIGAREM UNA MITJA HORA... MENTRESTANT LA GENT POT ESPERAR AL BAR DE L´ESTACIÓ D´AUTOBUSOS... QUE CAU A 100 m, DEL PÀRKING DEL GERIÀTRIC.
Reserva aquest dia.... perquè farem CosNatura juntament amb la Caminada fàcil (ara feia temps que no en feiem) amb el nostre instructor
DETALLS CONCRETShttp://www.amicsdegirona.com/event-7420.htmlPANORÀMICA DE TOSSA, EL CASTELL

PANORÀMICA DE TOSSA, TORRE CASTELL

PANORÀMICA DE TOSSA...AVA GARDNER

PANORÀMICA DE TOSSA, ESGLÉSIA DEL CASTELL

PANORÀMICA DE TOSSA DE MAR, TARDA EN FLORS


PANORÀMICA DE MAR MENUDA: ON FAREM ELS EXERCICIS DE COS - NATURA AMB EN VALENTÍ.


CALA BONAPANORÀMICA DE CALA GIVEROLA... ON ENS BANYAREM


NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA , QUÈ ÉS L´ASEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.