dimecres, 8 de juny de 2011

EXCURSIÓ DIUMENGE 12 de JUNY - 2011 : "VISITA A TOSSA DE MAR....EXERCICIS DE COS NATURA (GYM) A CALA MENUDA... I... BANYAR-NOS A CALA GIVEROLA "

EXCURSIÓ DIUMENGE 12 de JUNY - 2011 :
"VISITA A TOSSA DE MAR....EXERCICIS DE COS NATURA (GYM) A CALA MENUDA... I... BANYAR-NOS A CALA GIVEROLA "DURADA : 2: 30 - 3:00 hores (SENSE COMPTAR PARADES)..... PORTAR CALÇAT ADEQUAT, GORRA, PROTECCIÓ SOLAR, BEGUDA FRESCA I DINAR.

DESNIVELL : 182 m PORTAR ELS ESTRIS DE PLATJA ( TOVALLOLA , XANCLETES , PARASOL, CREMA SOLAR.....)

RUTA LINEAL : 10´21 km

DIFICULTAT : MITJANA- BAIXA

COS_NATURA: a la cala del Mar Menuda, l'instructor , en Valentí , ens farà classe de gym, estiraments, massatges, relaxació, pilates

GUIA: SANTS


SORTIDA : 8: 00 HORES AL BAR NÚRIA....VENIR PUNTUALS I ESMORZATS ( ATENCIÓ AMB L´HORARI, ÉS MOLT AVIAT... PERÒ EL SOL APRETA)

ANIREM FINS A LLAGOSTERA , PER AGAFAR LA GI- 681 CAP A TOSSA....ARRIBAR FINS L'ÚLTIMA ROTONDA ( A L´ESQUERRA ES VA A ST. FELIU DE GUIXOLS I A LA DRETA VA A UNA ALTRA ROTONDA ON HI HA L´ESTACIÒ D´AUTOBUSOS... ANIREM A LA SEGÜENT ROTONDA , DIRECCIÓ LLORET....ALLÀ HI HA UN CARTELL " PÀRKING DEL GERIÀTRIC " - GRATUÏT.

8 : 50 HORES COTXES ESTACIONATS AL " PÀRKING DEL GERIÀTRIC " DE TOSSA.

ELS CONDUCTORS PORTAREM TOTS ELS COTXES POSSIBLES, DIRECCIÓ ST. FELIU, AMB ELS ESTRIS DE PLATJA A DINS (TOVALLOLA , XANCLETES , PARASOL...) I APARCAREM ENTRE LA CALA DE ST. POL I LA DE CALA GIVEROLA , A DALT I EN UNA CORBA " CLUB HOTEL GIVEROLA".....HI HA UN CARRER LATERAL DRETA , MOLT LLARG , ON ES POT APARCAR ...........LA RUTA SENDERISTA PASSA PELS COTXES, ON RECOLLIREM ELS ESTRIS DE PLATJA.

PORTAR ELS COTXES A CALA GIVEROLA, TRIGAREM UNA MITJA HORA... MENTRESTANT LA GENT POT ESPERAR AL BAR DE L´ESTACIÓ D´AUTOBUSOS... QUE CAU A 100 m, DEL PÀRKING DEL GERIÀTRIC.
Reserva aquest dia.... perquè farem CosNatura juntament amb la Caminada fàcil (ara feia temps que no en feiem) amb el nostre instructor
DETALLS CONCRETShttp://www.amicsdegirona.com/event-7420.htmlPANORÀMICA DE TOSSA, EL CASTELL

PANORÀMICA DE TOSSA, TORRE CASTELL

PANORÀMICA DE TOSSA...AVA GARDNER

PANORÀMICA DE TOSSA, ESGLÉSIA DEL CASTELL

PANORÀMICA DE TOSSA DE MAR, TARDA EN FLORS


PANORÀMICA DE MAR MENUDA: ON FAREM ELS EXERCICIS DE COS - NATURA AMB EN VALENTÍ.


CALA BONAPANORÀMICA DE CALA GIVEROLA... ON ENS BANYAREM


NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA , QUÈ ÉS L´ASEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.