dilluns, 11 de març del 2019

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE-17 MARÇ-19 ; " Folgueroles - Salt de la Minyona"

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE-17 MARÇ-19 ; " Folgueroles - Salt de la Minyona"  
DURADA :  5 :00´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
RUTA  CIRCULAR :  15 kms. 
DESNIVELL :  600 mts. acumulats de pujades
DIFICULTAT :   MITJANA
COORDINADOR  :   Josep Maria Soms : mòbil de contacte (669 41 43 39)
 EL TEMPS:   https://www.meteoblue.com/es/tiempo/pronostico/semana/vic_espa%C3%B1a_3106050

 MATERIAL A PORTAR: - Pals de Trek - Roba i calçats adÏents al temps - si pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar i dinar , i beguda
 SORTIDA : 8: 00 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                8:05 Hores...Al pavellò de Fontajau...per deixar cotxes.
Anirem direcciò Folgueroles , per l´Eix Transversal C-25 ...fins a Vic , sortida 187 direcciò Folgueroles i agafar la carretera BV- 5215 , seguir  per Ctra. N- 141d
           9: 15´Hores. Al punt de trobada... , prolongaciò del carrer Passavant...veura Google Maps ,
                  
ITINERARI : Folgueroles - Pont del vent - la Terma Llarga - Castell Bernat - Plana dels Munts - els Munts - Salt de la Minyona - Coll Sameda - Castell St. Llorenç del Munt - Serrat del pi - Puig Castellet - Madencoll - Folgueroles.

        Resultat d'imatges de wikiloc Folgueroles  - Sant Llorenç de Munt
                 Imatge relacionada
            Resultat d'imatges de salt de la minyona


         Imatge relacionada


NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
      Resultat d'imatges de salt de la minyona

diumenge, 10 de març del 2019

Sortida collaperduts des de Girona , dos dies al Congost de Montrebei (II Edició) ; Del 23-24 març de 2019.....no us ho deixeu perdre...!!diversiò asegurada. Ruta lineal apta per a tothom , pots fer si vols la mitat del recorregut...!!

Sortida collaperduts des de Girona , dos dies al Congost de Montrebei (II Edició) ; del 23-24 març de 2019...no us ho deixeu perdre...!! diversiò asegurada. Ruta lineal apta per a tothom , pots fer si vols la mitat del recorregut...!!
Donat el gran èxit de la Sortida a Montrebei , el 9/ 10 de Febrer...
Tots els que vàrem gaudïr del viatge , guardem molts bons records d´ella.....l´Hotel un 10 en tot...ball disco desprès de sopar amb molt bona música!! Un bon espai per a trobar.te a tu mateix...!!
En Quim Galan ofereix una segona oportunitat , per els collaperduts que no vàren poguer anar-hi..!!
serà molt similar a la que vàrem fer (amb alguns detallets millorats). És per això que si teniu coneguts als que vàreu fer venir salivera quan els hi vàreu explicar lo maco que estava Mont Rebei (i lo bé que ens ho van passar ;), us agrairia que els hi feu arribar aquest correu on trobaran el link per què no es perdin aquesta nova oportunitat!

Imatge relacionada
             Imatge relacionada