dilluns, 30 de juliol de 2018

EXCURSIÓ DIUMENGE 5-AGOST-18: "Collet de les Barraques-Font de l´Home Mort-cova de Les Encantades- Fontalba - brollador - i descens per la font de les Clotes"

EXCURSIÓ DIUMENGE 5-AGOST-18:
 
"Collet de les Barraques-Font de l´Home Mort-cova de Les Encantades- Fontalba - brollador - i descens per la font de les Clotes"
DURADA :  6 :00´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
DESNIVELL :  660 mts. acumulats de pujades ....!! 
RUTA  CIRCULAR :  10 km 
DIFICULTAT :  MITJANA (no pujarem al Puigmal , farem un flanqueix entre 1900 i 2500 mts)
COORDINADOR  :  Sants  ( mòbil contacte : 676 90 22 40 )
EL TEMPS :  https://www.meteoblue.com/es/tiempo/pronostico/semana/puigmal_francia_2985132

 MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Gorra - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar-crema solar - avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora amb  aigua i dinar....a l´hora de dinar tindrem abundant aigua fresca que brolla de la roca. "LLANTERNA PER VISITAR LA COVA DE LES ENCANTADES"
SORTIDA :       7: 25 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                       7: 30 Hores...Al pavellò de Fontajau
            8: 00 Hores. al Bar l´Sport de Besalú , aparcar 
  uns metres més endevant , al cantò de la rotonda.
 
 
8:40 Hores....
 
1/2 quilòmetre abans d'arribar a Ribes de Freser ,a la benzinera on hi ha el restaurant de les oques i els ànecs, que ja han desaparegut.
Anirem amb els cotxes fins a Planoles ..a on iniciarem l'ascens per la bonica carretera asfaltada ( 9 Km.) i flanquejada de boscos de pi negre, fins al Collet de les Barraques ,a on aparcarem els cotxes.
                 9: 10 Hores....   
concentració al PK del Collet de les Barraques. 
És una excursió molt bonica per indrets idílics de flora i fauna ,bones panóramicas ....el descens el farem per la font de les Clotes...a on dinarem i barraca de la baga de Feliu....és un lloc poc freqüentat per les excursions convencionals...trobarem fonts d´aigua glaçada , marmotes , cavalls i potser molts d´isards...una maravella...!!
Resultat d'imatges de puigmal per el collet de les barraques
COLLET DE LES BARRAQUES (1900mts.) , A ON APARCAREM
Imatge relacionada
Resultat d'imatges de QUERALBS FONTDE L´HOME MORT COVA PERDUTS
La cova de les Encantades està situada a 2.030 m d’altitud a la falda sud del Puigmal. Té un recorregut de 864 m. i un desnivell de 37 m. El forat d’entrada no denota la grandiositat del seu interior, però és considerada la més llarga de la província de Girona.
torrent de la Fontalba
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
                                                 Click here to see a large version