dilluns, 19 de juliol de 2010

EXCURSIÒ DIUMENGE 25 - JULIOL - 2010 " FONTALBA - COMA DE GOMBRÈN - PUIGMAL - FONTALBA"‏

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

DIFICULTAT : MITJANA ALTA - ALTA ( PORTAR CALÇAT ADECUAT , DINAR , BEGUDA , PROTECCIÒ SOLAR , FOLRO POLAR...I....CHUBASQUERO )
DESNIVELL : 1045 MTS
RUTA CIRCULAR : 11´9 KMS.
DURADA : 5 HORES SENSE COMPTAR PARADES
ALÇADA MÍNIMA : 2054 MTS.....ALÇADA MÀXIMA : 2910 MTS.

SORTIDA : 7 : 30 HORES DEL BAR NURIA ( VENIR ESMORÇATS I PUNTUALS) OJU.....HORARI D´ESTIU.....!!! AVANÇEM LA SORTIDA.
8 : 05 HORES AL BAR L´ESPORT DE BESALÙ. ANAR DIRECCIÒ OLOT - LA CANYA -RIPOLL - RIBAS DE FRESER - QUERALBS....PUJAR PER LA PISTA DE FONTALBA...I APARCAR AL FINAL DE LA MATEIXA.

Aquesta és una ruta circular que, partint de Fontalba, ens permet pujar al Puigmal per una zona molt poc concorreguda. Es tracta d’una versió reduïda de la coneguda ruta Fontalba-Nuria-Puigmal però segons el meu parer molt més atractiva per dos motius: la tranquil·litat de l’ascensió per la Coma de Gombrèn i les magnífiques vistes de l’olla de Núria que obtenim des del cim de l’Ortigar.

TROBAREU TOTS ELS DETAILLS AMB FOTOS PRECIOSES CLIKAN A L´ENLLAÇ :

http://www.senderisme.tk/index.php/category/nuria-ulldeter/puigmal-per-la-coma-de-gombren/

IMPORTANT : CAL ESTAR FEDERAT, O EN POSESIÒ D´UNA ASEGURANÇA. NI EL COORDINADOR , NI LA COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE CAP ACCIDENT.

EXCURSIÒ DIUMENGE 18 - JULIOL - 2010 " CALA CASTELL - MONT-RAS – EL CRIT – CALA CASTELL "

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

DIFICULTAT : MITJANA - FÀCIL ( PORTEU BANYADOR , CREMA SOLAR I TOVALLOLA )
DESNIVELL : 70 MTS ( PORTAR DINAR , BEGUDA....I PROTECCIÒ SOLAR )
RUTA CIRCULAR : 22 KMS.
DURADA : 3 1/2 HORES , SENSE COMPTAR PARADES

SORTIDA : 8 HORES DEL BAR NURIA ( PUNTUALITAT I VENIR ESMORÇATS)
9 HORES....ANAR DIRECCIÒ PALAFRUGELL - MONT-RÀS.....I APARCAR A CALA CASTELL

CALA CASTELL - MONT-RAS – EL CRIT – CALA CASTELL (camins de ronda, platges verges i estimballs, l´ esencia de la Costa Brava)


base cartogràfica: Mapa Comarcal de Catalunya 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya
Aquest itinerari ens donarà una amplia visió de lo que havia sigut la Costa Brava años anys enredere. Sortirem de Cala Castell , l´única platja verge de la Costa Brava.....i per ancestrals camins de carro , poc a poc arribarem a Montr-ras . A partir d´ aquí,anirem a Cala Crit ...seguirem el cami de ronda que ens farà gaudir d´una vista d´ocell del litoral i ens convidara a banyar-nos a les maravelloses platges de sorra i aigua transparent.

Realmente es una excursión per no oblidar.

IMPORTANT : NI EL COORDINADOR, NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT....ES DÉURA DE L´EXCURSIONISTA EL ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C. I L´ASEGURANÇA SUPLEÏX QUALSEVOL EVENTUALITAT.