dimarts, 24 de desembre del 2019

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE 29-Desembre -2019 : "De Cantallops al Castell de Requesens"

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE 29-Desembre -2019 : "De Cantallops al Castell de Requesens
DURADA :  5 :00´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
RUTA  CIRCULAR :  16 km. 
DESNIVELL :  500 mts. acumulats de pujades
DIFICULTAT :   MITJANA 
COORDINADOR  :   Sants ( mòbil de contacte 676 90 22 40)
EL TEMPShttps://www.meteoblue.com/es/tiempo/semana/cantallops_espa%C3%B1a_3126512
MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba d'abric d'acord amb el temps d'hivern - Jaqueta de Gore - Folre polar - guants - Buff - Gorra - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar i dinar i beguda .
SORTIDA : 7: 50 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                  8: 00 Hores...Al pavellò de Fontajau...
          8:35 Hores. Al pàrking del supermercat Decathlon, variant de Figueres , sortida de Roses , a 200 mts......i.......tornarem a entrar per la variant de Figueres i anirem cap a la Jonquera......un cop a la Jonquera , en una de les rotondes , indicat la carretera que ens portara a Cantallops , la GI-601.
                  9: 05 Hores...aparcarem al carrer St. Climent , cruïlla amb el carrer Escoles a prop de Vinyes dels Aspres de Cantallops i sortirem a peu .


NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
71 fotografias de la naturaleza