dilluns, 14 de febrer de 2011

EXCURSIÓ DIUMENGE 20 - FEBRER - 2011 : "CAMINADA A L'ENTORN DE TOSSA DE MAR"

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.EXCURSIÓ DIUMENGE 20 - FEBRER - 2011 : "CAMINADA A L'ENTORN DE TOSSA DE MAR"


DURADA : 7 : 00 hores ( SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA , FOLRO POLAR , GORRA Ó BARRET PER EL SOL , BEGUDA, ESMORZAR I DINAR.


DESNIVELL : 720 metres.

RUTA CIRCULAR : 18 quilometres.

DIFICULTAT : MITJANA-ALTA

SORTIDA : 8: HORES AL BAR NURIA....VENIR PUNTUALS I ESMORÇATS.... ( ATENCIÒ AMB L´HORARI ).

8:45 HORES TROBADA A LA ZONA ESPORTIVA DE SA RIERA A L'ENTRADA DE TOSSA VENINT DE LLAGOSTERA, HI HA UN APARCAMENT MOLT GRANSortida de Tossa a les 9, del Parc de Sa Riera, pujarem al Puig de ses Cadiretes per la Vall de Roc, baixarem fins a l'ermita de la Mare de Deu de Gràcia i d'aquí, prendrem el camí cap a Cala Giverola, on podrem dinar. Tornarem cap a Tossa pel camí de Ronda, passant per Cala Pola i arribant per la Platja de la Mar Menuda.

NI EL COORDINADOR ,NI LA COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT....ES DEURE DE L´EXCURSIONISTA , EL ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C..., I PORTAR LA TARJETA , QUE ES L´ASEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.