dilluns, 25 d’octubre de 2010

EXCURSIÓ DIUMENGE 31 - D´OCTUBRE - 2010 ; " COLL D´ULLAT - PUIG NEULÒS - FAGEDA DE LA MASSANA "

IMPORTANT : LA NIT DE DISABTE A DIUMENGE....POSAR EL RELLOTGE EN HORA : A LES 3 DE LA MATINADA , PASA A SER LES 2...O SIGUI DORMIREM 1 HORA MÉS.....!!!

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

EXCURSIÓ DIUMENGE 31 - D´OCTUBRE - 2010 ; " COLL D´ULLAT - PUIG NEULÒS - FAGEDA DE LA MASSANA "

DURADA : 5 HORES : 30 ´ ( SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA , FOLRO POLAR , GORRA ,CHUBASQUERO , BEGUDA I DINAR. DESNIVELL : 750 MTS
RUTA CIRCULAR : 16 KMS.
DIFICULTAT : MITJANA

SORTIDA : 7 1/2 DEL BAR NURIA....VENIR PUNTUALS I ESMORÇATS.
8 : 05 AL BAR SOL DE FIGUERES

ANAR PER LA N - II CAP A LA JONQUERA ( NO AGAFAR L´AUTOPISTA )...SEGUIR ENDEVANT ATRAVESAR " EL PERTUS "...I AL FINAL DEL POBLE I DE LA PUJADA...AGAFAR CARRETERA ESTRETA I ASFALTADA A LA DRETA , DIRECCIÒ PUIG - NEULÒS...APARCAR A COLL D´ULLAT , A ON HI HA UNA " GITE D´ETAPE " ( 936 MTS.).

L ´EXCURSIÒ ES D´UNA GRAN BELLESA...ES COMENÇA ENVOLTAT PER UNS PINS GEGANTS DE CÒRCEGA , QUE IMPRESIONAN....TOT RESEGUIN LA CARENA , ARRIBEN AL PUIG NEULÒS ( 1257 MTS.)....ESPEREM NO FAGI TRAMUNTANA , LA VISTA ES EXPLÈNDIDA.....POU DE GLAÇ MOLT BEN CONSERVAT...

ANIREM CARENANT....I VEUREM LES DUES CARES DE LA MONEDA... CASTELL DE REQUESENS AL FONS DE LA VALL...I EL ROSELLÒ A L´ESQUERRA....

ARRIBAREM AL FINAL AL BOSC DE LA MASSANA : FAGEDA IMPRESIONANT , ALGUNS ARBRES RECARGOLATS PER L´EFECTA DE LA TRAMONTANA....EL CANVI DE COLOR DE LES FULLES ....I BOLETS DE TARDOR. LA TORNADA LA FAREM PER UNA PISTA AMPLE FINS ELS COTXES NO ES LA NOSTRE EXCURSIÒ...PERÒ HI HAN IMATGES BONICAS DE LA CARENA I EL CIM QUE FAREM:

http://picasaweb.google.com/pujades.cat/Puigneulos#slideshow/5210682214192389090

NI EL GUIA ,NI LA COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT....ES DEURE DE L´EXCURSIONISTA , EL ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C..., I PORTAR LA TARJETA , QUE ES L´ASEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.