dimarts, 14 de febrer del 2012

SORTIDA DIUMENGE 19 DE FEBRER - 2012:"Can Serra-Can Falgars-Mare de Deu del Mont-Coll de Joncanat-El Soler-Can Falgars- Can Serra"

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.




SORTIDA DIUMENGE 19 DE FEBRER - 2012:

"Can Serra-Can Falgars-Mare de Deu del Mont-Coll de Joncanat-El Soler-Can Falgars- Can Serra"


DURADA : 5: 00 hores (SENSE COMPTAR PARADES)..... PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA, PROTECCIÓ SOLAR, IMPERMEABLE, BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 778 m. d´ascens ( Altitud min: 416 metros, max: 1.111 metres )

RUTA SEMI - CIRCULAR : 14. 0 Km

DIFICULTAT : MITJANA - ALTA

SORTIDA : 8: 30 HORES del Bar NÚRIA.... ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS

´9 : 15 Hores amb els vinguin d'Olot, Figueres,..... ens podem trobar al aparcament del Hostal/Restaurant de Can Vilà que està a la carretera Olot-Figueras que es la C-260 al Km. 50,2 que és a Cabanelles a on surt la carretera que va a Cabanelles i puja a la Mare de Deu del Mont i just a pocs metres d'alla i per l'altra cantó de la C 260 i arriba la carretera que ve de Banyoles i passa per Esponella (que es per la que anirem els que vinguem de Girona), adjunto un Google Earth de la seva situació.


Sortida - arribada : Collet d'en Serra. Carretera del Santuari de la Mare de Déu del Mont , per Cabanelles- Lladó......veura mapa.