dimarts, 3 d’abril de 2012

SORTIDA DIUMENGE 8 - ABRIL - 2012: "Rocabruna- Coll de Malrem- La Manere- El Coral-Montfalgars- Coll d'Ares-Rocabruna"

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC. PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

SORTIDA DIUMENGE 8 - ABRIL - 2012:

"Rocabruna- Coll de Malrem- La Manere- El Coral-Montfalgars- Coll d'Ares-Rocabruna"


DURADA : 6: 00 hores (SENSE COMPTAR PARADES)..... PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA, PROTECCIÓ SOLAR, IMPERMEABLE, BEGUDA FRESCA I DINAR. DESNIVELL : 843 metros m. d´ascens (Altitud min: 780 metros, max: 1.379 metros)
RUTA CIRCULAR : 20,24 Km
DIFICULTAT : MITJANA - ALTA
SORTIDA : 7: 30 HORES del Bar NÚRIA.... ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS
8 :15 Hores A LA ROTONDA DE LA CANYA..... AL CANTÓ HI HA UNA ROSTISSERIA DE POLLASTRES... ESTAREM A L´ESPLANADA...PER QUI VINGUI DE FIGUERES, TORELLÓ...... ANIREM DIRECCIÓ ...ST. PAU DE SEGÚRIES ..... CAMPRODON... AGAFAR LA CARRETERA A MOLLÓ.... I ABANS D´ARRIBAR-HI , AGAFAR EL TRENCANT A LA DRETA DIRECCIÓ BEGET - ROCABRUNA.http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=748019

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA DELS PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE LA SEGURETAT PERSONAL DE NINGÚ, és obligació de tot excursionista estar en possessió de la TARJA DE LA FEDERACIÓ DE MUNTANYA (o assegurança similar) què és l'assegurança personal en cas d'accident.