dimarts, 25 d’octubre de 2011

SORTIDA DIUMENGE 30 - OCTUBRE - 2011: " EL TALLÓ I EL PUIG D´OU ( 1.300 mts.) a OIX "

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.SORTIDA DIUMENGE 30 - OCTUBRE - 2011:


" EL TALLÓ I EL PUIG D´OU ( 1.300 mts.) a OIX "


DURADA : 5: 00 hores (SENSE COMPTAR PARADES)..... PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA, PROTECCIÓ SOLAR, IMPERMEABLE, BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 760 m. d´ascens

RUTA SEMI - CIRCULAR : 12. 7 Km

DIFICULTAT : MITJANA

SORTIDA : 8: 30 HORES del Bar NÚRIA.... ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS

9 : 05 Hores AL BAR L´ESPORT DE BESALÙ

PUNT DE TROBADA: CARRETERA D´OIX A BEGET, A 10 Km. JUSTOS, ENTRE LES CASES DE COLL DE BUCS I EL CORDONET... SURT UN CAMÍ QUE VA A RECLUSANYS. EN AQUESTA CRUÏLLA ESTACIONAREM ELS VEHICLES.

ITINERARI : SORTIREM A PEU PER LA PISTA, RUINES DEL CASTELLOT, COLL SAGORDI, COLLET DEL MATXO I PUJANT DE LA LONGANYA... PETITA MASIA COBERTA DE VEGETACIÓ.

PUJAREM FINS EL PEU DE LES ROQUES DE LA CARENA , COBERTES DE MAJESTUOSOS ROURES, VEUREM UNA COVA AMAGADA I ASSOLIREM EL COLL DEL FAIG.... UN BONIC LLOC QUE CONVIDA AL REPÒS.

JA SOM AL CIM DEL TALLÓ...TENIM UNA ESPLÈNDIDA PERSPECTIVA DEL PIRINEU... DES DEL PUIGMAL FINS EL CANIGÓ.... LA VISIÓ CONTINUA PER LA VALL DEL TER AMB LA SERRA CAVALLERA (EL TAGA), LES MUNTANYES DEL BERGUEDÀ I EN DIES EXCEPCIONALS ES POT VEURE EL MONTGRÍ, LA PLATJA DE PALS I LES MUNTANYES DE BEGUR.

A LA TORNADA, LA FONT DE L´HORT O DE RECLUSANYS, MOLT ABUNDOSA , DÓNA ORIGEN AL TORRENT DE PORRERES... EN ALTRES ÈPOQUES, ELS ESTIUEJANTS DE CAMPRODON, HI CELEBRAVEN PLÀCIDES FONTADES.

RECLUSANYS : CASA ABANDONADA FA 25 ANYS..A 1140 m. D´ALÇADA, ÉS UNA DE LES MÉS ALTES DE LA GARROTXA.

TOTA LA VOLTA ÉS UNA MERAVELLA, TRANSCORRE PELS DOMINIS DE L´ALZINAR, LA ROUREDA, LA FAGEDA I ELS PRATS HUMITS DE MUNTANYA... I OFEREIX UNES PERSPECTIVES FANTÀSTIQUES DE L´ALTA GARROTXA I EL PIRINEU.

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT.... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C... I PORTAR LA TARGETA QUÈ ÉS L´ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.