dilluns, 22 de juliol de 2013

EXCURSIÓ DIES 27 - 28 DE JULIOL DE 2013: " OLLA DE NÚRIA A LA CARTA"

EXCURSIÓ  DIES 27 - 28 DE JULIOL DE 2013

" OLLA DE NÚRIA A LA CARTA"

 
 
  DIFICULTAT :  MOLT ALTA   ( SI ES FA TOT, S´HA D´ESTAR MOLT BEN PREPARAT FÍSICAMENT )
  DESNIVELL : 1940 m. d'ascens.... i.... 1940 m. de descens
  RUTA CIRCULAR : 21 Km.... pot venir tothom....mireu apartat 2n
  DURADA : si es fa tota  9 - 10 hores
Emoji  COORDINADORS : JAUME VILLALON I SANTS

  SORTIDA :  DISSABTE A LA TARDA  16 : 00 HORES ... DE LA ROTONDA DE DESPRÉS DE LA COPA (al ser dissabte , no es poden deixar cotxes al Núria , és PK de pagament...!!! )... Venir puntuals i esmorzats.

                     16 : 35´hores :  BAR L'ESPORT DE BESALÚ

                    19  HORES : Al pàrquing de  FONTALBA


EL LINK NO S'AJUSTA A L'EXCURSIÓ PERÒ DÓNA UNA BONA PERSPECTIVA DE LES MUNTANYES QUE ENS ENVOLTEN. PASSEU EL PUNTER DEL RATOLÍ :

http://www.senderisme.tk/index.php/2007/06/30/nuria-noucreus-noufonts/

EL PAISATGE QUE ES VEU DE FONTALBA POT SER ESPECTACULAR .. NÚRIA - QUERALBS - PARDINES  - I  LA VALL DE RIBES.
EL FET DE DISPOSAR DE LA POSSIBILITAT DE DORMIR A MÉS DE 2000 M. D'ALÇADA POT SIGNIFICAR UNA BONICA EXPERIÈNCIA D'ALTA MUNTANYA.
SOPAREM PLEGATS I ANIREM A DORMIR AVIAT.

====================================================================
 
1er) ITINERARI: SORTIDA DIUMENGE DIA 28... AL TRENC DE L'ALBA, VEUREM SORTIR EL SOL :
 
FONTALBA ( 2074 M.) - PUIGMAL ( 2910 M.) - PIC DEL SEGRE ( 2848 M.) - PIC DE FINESTRELLES ( 2829 M.) - PUIG DE NÚRIA ( 2794 M.) - COLL D'
EYNA ( 2786 M.) - PIC DEL  NOUFONTS ( 2861 M.) - PIC DEL NOU CREUS (2790 M).... AQUÍ ES POT DONAR PER ACABADA L'OLLA I BAIXAR CAP A NÚRIA.....PERÒ SI NO S'ESTÀ GAIRE CANSAT ES POT CONTINUAR FINS EL PUIG DE FONTNEGRA ( 2722 M.), I JA BAIXAR A NÚRIA I FONTALBA PER RECOLLIR ELS COTXES
 
2on) IMPORTANT:  POT VENIR TOTHOM QUE ESTIGUI PREPARAT PER ALTA MUNTANYA JA QUE DES DE CADA CIM HI HA UNA SORTIDA DIRECTA FINS A NÚRIA, AIXÍ QUE QUAN ALGÚ EN TINGUI PROU, POT BAIXAR A NÚRIA I ALLÀ ESPERAR LA RESTA DEL GRUP PER FER LA TORNADA A FONTALBA.
 
CREC QUE ÉS UNA OPORTUNITAT IMMILLORABLE DE FER UNA SORTIDA A LA CARTA.... FINS I TOT PER A GENT QUE NO CAMINA MASSA POT FER-LA TRANQIL·LA, DE FONTALBA A NÚRIA.( 2 HORES , PRÀCTICAMENT SENSE DESNIVELL , MOLT BONICA).
 
3r) MATERIAL: NECESSITEM TENDES DE CAMPANYA....!!!  ... CALDRIA QUE TOTHOM QUE TINGUI TENDES, LES LLIURI ABANS , PER TENIR-LES MUNTADES QUAN ARRIBI TOTHOM......... EN JAUME DISPOSA DE 2 TENDES DE 4 PLACES, 2 TENDES DE 2 PLACES.. I 1 TENDA DE 6 PLACES.. PEL MATÍ S'HAURIA DE PLEGAR LES TENDES, ELS SACS I LES MÀRFEGUES I DEIXAR-LES DINS DELS COTXES.

4t) MATERIAL PERSONAL, sac de dormir - màrfega - botes de muntanya - pals de Trekking - Gore - Folre polar d'estiu - bouff - gorra de protecció solar - guants d'estiu - crema de protecció solar - Protector solar pels llavis- ulleres de sol  
 
S'HA DE PORTAR EL  SOPAR,  L'ESMORZAR i TAMBÉ EL DINAR ( HI HAURÀ LA POSsIBILITAT DE PORTAR FOGONETS DE BUTÀ, PER ESCALFAR QUELCOM AL VESPRE I AL MATÍ)..... PER DINAR DIUMENGE: UN ENTREPÀ O EL QUE SIGUI MÉS ADIENT.
 
4t) INSCRIPCIÒ: ELS INTERESSATS PER L'AVENTURA US HEU DE POSAR EN CONTACTE AMB EN JAUME VILLALON - és obligatori inscriu-s'hi abans
 
SANTS  ;  676902240   collaperduts@hotmail.com
JAUME VILLALÓN  ;  629562805.. ; jaume_villalon@hotmail.com
 
PER SABER EL NOMBRE DE GENT QUE VINDRÀ A DORMIR I QUADRAR-HO AMB LES TENDES DE QUE DISPOSEM.

 
PER ACABAR DE DECIDIR-VOS , MÉS FOTOS BONIQUES 


Foto de  L'Olla de Núria.( Fontalba -  Puigmal + 11 pics +  Pic d'Àliga - Núria - Fontalba)

Foto de  Coll de Eina
FOTO DES DE LA TORRE D´EYNA
Foto de  Coll de Finestrelles

FOTO DES DE FINESTRELLES
Foto de  Coll de Noufons
FOTO DES DE NOUFONTS
 
VISTA DES DE FONTALBA , ON ACAMPAREM

 
 
5è) NOTA IMPORTANT :  NI ELS COORDINADORS NI EL GRUP ES FAN RESPONSABLES DE LA SEGURETAT DE NINGÚ. L'ESPORT DE MUNTANYA POT TENIR RISCOS I CAL QUE TOTHOM ESTIGUI EN POSSESSIÓ DE LA TARGETA DE LA FEDERACIÓ DE MUNTANYA PER TAL DE TENIR L'ASSEGURANÇA EN ACTIU.