dimarts, 19 de setembre del 2017

EXCURSIÓ (Ep...!!!) DISSABTE 23-SETEMBRE-17: "Campelles : la Cubil i la Costa Pubilla "

EXCURSIÓ (Ep...!!!) DISSABT23-SETEMBRE-17:  
"Campelles : la Cubil la Costa Pubilla "
Reloj  DURADA :  5:30´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
Demonio  DESNIVELL :  750 mts. acumulats de pujades ....i de baixada ...!! 
Caracol  RUTA  CIRCULAR :  11km 
Confundido  DIFICULTAT :  MITJANA - MITJANA ALTA 
Caluroso  COORDINADOR  :  Jaume Villalon  ( mòbil contacte : 629 56 28 05 ) i Sants
 Emoji   Emoji  Emoji   EL TEMPS :    https://www.eltiempo.es/ribes-de-freser.html
  
Emoji  G.P.S.  Track/Waypoint           http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2252134
 Emoji  MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Gorra - Buff - folro polar - crema solar - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora amb  aigua (no trobarem fonts...!!) i dinar.  Podem trobar algún bolet comestible...!!
Auto  SORTIDA : 7: 30 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                         7: 35 Hores...Al Pavellò de Fontajau
             8: 05 Hores. Parada técnica a Besalú, a la rotonda desprès del Bar l´Sport , per recollir la gent que ve de l´Empordà. S'ha d'anar per la carretera d'Olot fins la Canya, Ripoll i Ribes de Freser.
                        8:45´Hores  podem quedar per reagrupar-nos , 1/2 quilòmetre abans d'arribar a Ribes de Freser, a la benzinera on hi ha el restaurant de les oques i els ànecs.   
Anirem tots plegats a :    l'entrada de Ribes de Freser i al costat de l'estació de tren (Renfe i Cremallera de Núria) surt una carretera que porta a CAMPELLES, un cop s'arriba al poble, s'ha d'agafar una carretereta que porta fins el refugi lliure del PLA DELS PRATS ( 1562 m.).
Del refugi del Pla de Prats  anirem cap a la Font Roja - Pujarem fins el Coll de Pan (1.749m) - Pujarem fins el Pic de la Covil (2.001 m)....anirem fins el Coll de Coma Armada (1.875m) pujarem fins el Pic Costa Pubilla (2.053m)  i podrem tornar pel refugi de la Covil i fins on tenim els cotxes.
Des de dalt dels Pic La Covil i del Costa Pubilla hi ha una vista esplèndida del PUIGMAL, de la Vall que va del Taga fins a la Collada de Tosses, dels pobles de Campelles, Planoles, Planes, Ventolà, per la cara nord i pel Sud. Segons estigui clar o no el dia es pot veure Montserrat i,  per ponent, la Tossa d'Alp i el Puigllançada.

  La serra de Montgrony es força desconeguda, situada al Prepirineu queda sovint eclipsada pel Pedraforca, el Taga, i evidentment el Pirineu oriental amb el Puigmal i la Vall de Núria.
PANORAMICA DE CAMPELLES..."EL BALCÓ DEL RIPOLLÈS" . AL FONS EL TAGA I LA SERRA CABALLERA
Refugi forestal de Pla de Prats.
             REFUGI DEL PLÀ DE PRATS , A ON APARCAREM PER COMENÇAR L´EXCURSIÒ...!!
Foto de  LA CUBIL,COSTA PUBILLA,ROC DELS LLAMPS
                 

Cim del Costa Pubilla o Cim del Pla de Pujals - 2.055 m - Ripollès

Bosque de Campelles                                                                 BOSC DE CAMPELLES

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
Kitten observing from the leaves.