dimarts, 24 d’abril de 2018

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE 29 Abril-2018:"Volta circular per la Garrotxa : Sant Privat d´en Bas - Les escletges de l´euga "

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE 29 Abril-2018:"Volta circular per la Garrotxa : Sant  Privat d´en Bas - Les escletges de l´euga "
DURADA :  6:30 ´  hores  ( Efectives i sense comptar parades)
DESNIVELL :  1000 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
RUTA  CIRCULAR :  18 km. 
DIFICULTAT :  MITJANA- ALTA
COORDINADOR :     Sants ( móbil de contacte : 676 90 22 40)
EL TEMPS : http://www.eltiempo.es/sant-privat-d-en-bas.html
MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba del temps , sense oblidar que la primavera és un temps canviant- Gorra -Crema solar - Si el temps pintés petites pluges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar i dinar - 1 cantimplora amb mínim un litre d'aigua .

SORTIDA : 8: 00 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
             8: 05 Hores...Al pavellò de Fontajau...
             8: 35 Hores...Parada técnica al pàrking del Supermercat Dia (antic Champions), al cantó de la rotonda d´Anglés. Parada técnica per recollir gent que vingui de La Selva. Anirem direcció Les Preses , allà  fins a St. Privat d´en Bas
       9 :05Hores...  Farem la concentració per sortir a caminar al pàrking del Pla d´en Xurri (àrea de picnic ´els Pins") que està pasat St. Privat d´en Bas , direcció al Salt del Sallent.
 
DETALL DE LA SORTIDA  : SANT PRIVAT D'EN BAS - deixar els cotxes aparcats al PLA DE CAN XURRI - CASETA DEL CABLE-FONT DE CAL AMAT-LA GORGA BLAVA-CAMI DE SALT DE BOT-CAN FREIXANEDA-BAGA DE LA FREIXANEDA-ESCLETXES DE L'EUGA (Ó escletxes de la Freixaneda ó Les Clapises)-CAP DEL PAS-LA CREU DE LA FREIXANEDA-ELS GRONYS-SALT DE SALLENT-CAMI DELS MATXOS-PLA D'EN XURRI.
Aquesta sortida es molt variada, pasa del boscos frondosos del Salt de Sallent - a seguir una riera amb una gorga - per pujar a una zona que per causes d'un fort terretremol varen quedar unes esquerdes i forats que es poden recorrer - per tornar fins al Salt de Sallent i fins a Sant Privat.
Sant Privat de Bas,   Zona de picnic

Sant Privat de Bas, Zona de picnic

 

 

 

Pla d´en Xurri 

Foto de Escletxes de la Freixeneda                                                              
Escletxes de la Freixeneda
Foto de Sant Privat d'en Bas-Gorges del Torrent de Gorners-Escletxes de la Freixeneda-Salt de Sallent-Sant Privat

Foto de Sant Privat d'en Bas-Gorges del Torrent de Gorners-Escletxes de la Freixeneda-Salt de Sallent-Sant Privat                                    Gorges de Ca l'Amat                                               
La Freixeneda, cirerer a la tardor
                                                                

La Freixeneda

l'aigua de la riera, precipitant-se al buit

                                          l'aigua de la riera, precipitant-se al buit

Sallent i Cavorques

                                                      Sallent i Cavorques

 
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.                    
cascada