dilluns, 10 d’agost del 2020

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE 16-AGOST-2020: " DE QUERALBS A NURIA"

EXCURSIÓ (Ep.!!) DIUMENGE 16-AGOST-2020: " DE QUERALBS A NURIA"
DURADA :  6:20´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
DESNIVELL :  1100 mts. acumulats de pujades ....
RUTA  SEMI - CIRCULAR :  12´72 km 
DIFICULTAT :   MITJANA ALTA - ALTA
COORDINADOR  :  Sants  ( mòbil contacte : 676902240)
EL TEMPShttps://www.meteoblue.com/es/tiempo/semana/queralbs_espa%C3%B1a_3126437

                                   la tornada la farem per el camí vell....!!!
MATERIAL A PORTAR: Mascareta per anar en cotxe ,  Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Gorra - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora amb  aigua i dinar .
Per prevenir l´expansiò del Covid....no anirem a fer el toc , desprès de l´excursiò.
SORTIDA : 7: 50 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                         8: 00 Hores...Al pavellò de Fontajau
             8: 30 Hores. al Bar l´Sport de Besalú , aparcar 
  uns metres més endevant , al cantò de la rotonda.
                        8: 50 Hores.  RECOLLIM A LA ROTONDA DE LA CANYA , DESPRÈS TÚNEL DE COLLABÓS , I A LA SORTIDA AGAFAR LA C- 38 DIRECCIÓ A RIPOLL
                                 9 : 40 SORTIDA A PEU....anirem amb els cotxes a RIBES DE FRESER , FINS EL PÀRKING GRAN A QUERALBS , A L´ESQUERRA ABANS DE CREUAR EL CREMALLERA

És una excursió molt bonica per indrets idílics de flora i fauna ,bones panóramicas ..farem sortida semicircular....anirem a central d´Aiò...i pujarem per GR , fins al pont del Crenal , desprès la clàsica de pujar i baixar.

 
OPCIÒ PER ELS NO CAMINAÏRES DE PUJAR O BAIXAR AMB EL CREMALLERA , CADA HORA HI HAN TRENS , PERÒ COSTEN 16 EUROS PUJAR O BAIXAR I 25 ´50 EUROS FER LES 2 COSES...TELECADIRES AL NIU DE L´AGUILA 8 EUROS MÈS...EL CARNET DE LA FECC NOMÉS SI ABANS ELECTRÒNIC , FAN DESCOMPTA.

A LES 15, 30 HORES QUEDAREM  , UN COP DINATS I HAGUEN VISITAT L´INDRET ,  PASADA L´ERMITA DE SANT GIL , A ON TOTS PODEU POSAR EL CAP A LA CAMPANA , PER PREVENIR LES MIGRANYAS , A LA FONT DEL DR, BASSOLS , PER RETORNAR ALS COTXES.

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.