dilluns, 2 de març del 2020

EXCURSIÓ DIUMENGE 8-Març-20: "Ruta circular per la vall de Bolòs" sortida conjunta Geieg i Collaperduts

EXCURSIÓ DIUMENGE 8-Març-20:

"Ruta circular per la vall de Bolòs"

          sortida conjunta Geieg i Collaperduts
DURADA :  5:49´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
RUTA  CIRCULAR :  15´21 kms. 
DIFICULTAT :   MITJANA- ALTA
 DESNIVELL :  757  mts. d´ascens 
COORDINADORS  ;  Josep Oller ( Móbil : 679 57 63 73) 
 G.P.S.  Track/Waypoin : https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/la-vall-de-bolos-coll-de-lalec-coll-de-la-creueta-sta-maria-de-bolos-coll-pany-coll-de-la-bau-18136846

FITXA TÈCNICA: Ruta per descobrir un indret molt desconegut fins ara: La vall de Bolòs. 
L'itinerari  és: Aparcament, Coll de l'Àlec, Collada del Remei, Pla de la Brossa, Els Oms, monument a Cèsar August, Coll de la Creueta, La Tosquera, Can Sivilla, Riera de Ribamala, Santa Maria de Bolòs El Seguer de Bolòs, Coll Pany, Coll de la Bau, El Sunyer, la Tomba del Sitjar, i tornada al punt d'inici.
MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba d'abric d'acord amb el temps- Gorra - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora d'aigua i dinar.
SORTIDA :  7 ;50 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA ...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS.
                   8 :00 Hores  al Pavellò de Fontajau....
                   8: 40 Hores A la rotonda de la Canya , pàrking de la rostiseria...
i per la N-260 anirem fins a St. Pau de Seguries per la C- 38.
               9 ; 30´Hores 
Després de passar per Sant Pau de Seguries direcció Camprodon, just abans del pont que travessa el Ter, girem a la dreta per pista amb indicació groga de "Can Peric". Anem seguint pista, generalment emporlanada i amb algún tros de terra, fins arribar a una clariana on deixem els cotxes.
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.