dilluns, 25 de novembre del 2019

Excursió (Ep...!!!) diumenge 1 de Desembre 2019:" Les Pairalies i Ermites de la Vall de Bianya" sortida conjunta ; Geieg-Collaperduts

Excursió (Ep...!!!) diumenge 1 de Desembre 2019:" Les Pairalies i Ermites de la Vall de Bianya" 
    sortida conjunta ; Geieg-Collaperduts 
DURADA :  6 hores 37´ ( Efectives )
DESNIVELL :  670 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
RUTA  CIRCULAR :  17´68 km. 
DIFICULTAT :  MITJANA
COORDINADORS :  Josep Oller  ( mòbil ;  679 57 63 73 ) i  Sants ( 676 90 22 40 )...no truqueu , envieu please washapp  per consultar...no espereu a dissabte al vespre o diumenge al matí , que estem conduint el cotxe....!!
EL.TEMPShttps://www.meteoblue.com/es/tiempo/pronostico/semana/vall-de-bianya_espa%C3%B1a_3106641
MATERIAL A PORTAR: Botes de montanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba d'abric d'acord amb el temps  - Si el temps pintés petites pluges portar capelina o similar- esmorzar , dinar i  beguda.
SORTIDA : Ep amb l´horari ...7: 50 HORES. DEL BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                                      8: 00 HORES  al Pavellò de Fontajau.
                              8 :30 ´HORES al pàrking al cantò de  la rotonda de sortida de Besalú.....passat el Bar l´Sport.
                                      8 :50 ´HORES a la pollatrería al cantó de la rotonda de la Canya.
                                      9 :10 ´HORES al pàrking gran a l´esquerra de la carretera  N- 260 , del Restaurant Can Dorca , al final de  l´Hostalnou de Bianya.
Una molt bona caminada per la serra de Sant Miquel que separa la vall de Bianya de la Vall de Ridaura tot visitant les ermites d'origen Romanic del terme Municipal, totes son esglesies menys Sant Velenti que es un oratori, sant marti de Solamal, Sant pere despuig,Sant Miquel del Mont, Sant Andreu del Coll, Sant Valenti, Sant andreu de Socarrats, interesant Rouredes combinades amb faig i faresteges rieres sobre tot a la baixada de Sant Valenti a Sant Andreu de Socarrats.
ITINERARI : Pàrking passat restaurant Can Dorca de l´Hostalnou de Bianya - St. Martí de Solamal - Sant Pere Despuig - roure de La Torre - Sta. Margarida de Bianya - St. Miquel del Mont - Sant Andreu del Coll i Castell - Ventolà - St. Valentí - Sant Andreu de Socarrats
Es una ruta molt bonica , que no et deixarà indiferent ,
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.