dilluns, 11 de febrer del 2013

DIUMENGE dia 17 FEBRER : SORTIDA AMB RAQUETES - volta per VALL TER



DIUMENGE  dia 17  FEBRER  :   SORTIDA AMB RAQUETES - volta per VALL TER 


Sortida d'iniciació a les raquetes de neu - aprofitem que aquest any hi ha molta neu i els paisatges són extraordinaris. Serà una sortida ideal per la gent que es vulgui entrenar per fer sortides posteriors, amb més de nivell, o per descobrir l'encant dels indrets nevats.

Pàrquing de l'estació d'esquí de VALL-TER - pujarem cap a la Portella de Mantet - i (segons l'estat de la neu i la gent que vingui) podríem anar cap al Pic de la Dona, o bé a la Vall de Mantet i refugi dels Alemanys,  o fer una caminada pels Plans fins al Roc Colom.

El paisatge que es veu d'aquestes carenes és espectacular, ideal per fer una passejada, un bon entrenament amb mitjans de desplaçament de neu i fotografies hivernals extraordinàries.

NIVELL DE LA SORTIDA - MITJANA- ALTA

HORES EFECTIVES - 6 HORES

DESNIVELLS - 800 M

MATERIAL A PORTAR: raquetes de neu - polaines paraneus - pals de Trekking amb rosetes grans (per que no s'enfonsin els pals a la neu>) botes que aguantin el fred i la humitat (no serveixen les esportives baixes) - pantalons impermeables - anorac de gore o similars - folre polar d'hivern - gorra d'abric - buff - guants de neu - ulleres de sol - pintallavis de protecció solar - Esmorzar i dinar - 1 litre d'aigua.

La sortida la portarà en Jaume Villalón - Tel. 629 56 28 05 - per qualsevol dubte o informació podeu trucar.


HORA DE SORTIDA A LES 7 DEL MATI AL BAR NÚRIA (es demana puntualitat i venir esmorzats) - a les 07,30 parada tècnica a Besalú per recollir la gent que vingui de l'Empordà o del Pla del Estany - a les 9 del mati Pàrking de l'estació d'esquí de VALL-TER. 

jaume Villalón
 
Girona


 

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DEL´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT