dimecres, 10 de novembre de 2010

EXCURSIÓ DIUMENGE 7 - NOVEMBRE - 2010 ; " SANTA PAU - EL SALLENT - SANTUARI DELS ARCS "

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

EXCURSIÓ DIUMENGE 7 - NOVEMBRE - 2010 ; " SANTA PAU - EL SALLENT - SANTUARI DELS ARCS "

DURADA : 4: 30 HORES ( SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA , FOLRO POLAR , GORRA ,CHUBASQUERO , BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 250 MTS

RUTA CIRCULAR : 15 KMS.

DIFICULTAT : MITJANA - FÀCIL ( APTA PER QUASI TOTHOM....PLEGAREM AVIAT PER POGUER ANAR A VEURA ELS FOCS ARTIFICIALS DE CLOENDA DE LES FIRES DE GIRONA).

SORTIDA : 7 1/2 DEL BAR NURIA....VENIR PUNTUALS I ESMORÇATS. 8 : 25 HORES AL PÀRKING DEL CENTRE DEL POBLE A SANTA PAU......PER ANAR-HI AGAFAR LA CARRETERA DE MIERES I AL SEMÀFORO DE STA. PAU...GIRAR A L´ESQUERRA....SEGUIR RECTA....DIRECCIÒ PROHIBIDA , NOMÈS PER A VEHÏNS...SEGUIR RECTA PASAR PER EL DAMUNT D´UN PONT I APARCAR A LA DRETA...PÀRKING GEGANT AMB PLANELLS EXPLICATIUS.

POBLE DE SANTA PAU a uns 30 minutos trobem l´esglèsia de SANT MARTÍ VELL ! "LA PEDRA DEL DIABLE""SALT DE CAN BATLLE"Mmmmmmmuuuuuuuu ! Ya sabeu a on aneuuuu??? "Collet de Can Rosta". "SANTUARI DELS ARCS"CREUAMENT DE CAMINSEl "Pont d'Instints" !! Santa Pau (al fonssss) !!SANTA PAU !Merescut descans !!Si no fos per aquests moments !!!NI EL GUIA ,NI LA COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT....ES DEURE DE L´EXCURSIONISTA , EL ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C..., I PORTAR LA TARJETA , QUE ES L´ASEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.