dimarts, 19 d’abril de 2011

EXCURSIÓ DIUMENGE DE PASQUA 24 d 'ABRIL - 2011 : " RUTA CIRCULAR DE L'EXILI PER MOLLÓ I EL MÍTIC COLL D´ARES "

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.EXCURSIÓ DIUMENGE DE PASQUA 24 d 'ABRIL - 2011 :


" RUTA CIRCULAR DE L'EXILI PER MOLLÓ I EL MÍTIC COLL D´ARES "DURADA : 4 : 30 hores (SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA , PROTECCIÓ SOLAR , BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 723 m.

RUTA CIRCULAR : 16´5 km

DIFICULTAT : MITJANA - ALTA

SORTIDA : 7: 30 HORES AL BAR NÚRIA... VENIR PUNTUALS I ESMORZATS... ( ATENCIÓ AMB L´HORARI )

8 :00 HORES AL BAR L´ESPORT DE BESALÚITINERARI : MOLLÓ - EL RIBERAL ( MOLI DE CAN FUMAT) - COLLET DE LA COSTA - COLL PRUGENT - COLL D`ARES - COLL DELS PIXADORS - CA N´ILLA - EL RIBERAL - MOLLÓ


MOLLÓ NEVAT


Coll d' Ares nevat- febrer del 2010


Imatge: El coll d'Ares, com a darrer espai català conquistat per les tropes franquistes, no va tenir un monument fins el 12 d'octubre de 2002.

Al caer la tarde [13 de febrer], el último grupo de soldados de la 224 brigada que ha salido de Molló, cruza la frontera y llega a Prats de Molló. Los fugitivos no suman los efectivos de una compañía y media.
Ya están cien metros en el interior de Francia. Desde la seguridad recién alcanzada se vuelven y contemplan cómo los soldados que les han vencido izan la bandera monárquica.
Otros grupos, como el de Eduardo Sánchez Miralles, de la 68 brigada de la 34 división, han llegado desde Setcases, y observan España desde el pueblo francés de La Preste. Han combatido sin descanso desde el 23 de diciembre, cuando las tropas de Muñoz Grandes atacaron el Montsec.
COLL D`ARES

"No me preocupa el grito de los violentos, de los corruptos, de los deshonestos, de los sin etica.
Lo que mas me preocupa es el silencio de los buenos"
Martin Luther King

Matar a una persona por defender un ideal no es defender un ideal: es matar una persona.

"Es mejor quemarse que apagarse lentamente" (Kurt D. Cobain).

"Si lloras porque no puedes ver el sol , las lágrimas no te dejarán ver las estrellas" (R. TAGORE).


NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT.... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C. I PORTAR LA TARGETA QUÈ ÉS L´ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.

--