dimarts, 29 de juny del 2010

EXCURSIÒ DIUMENGE 4 JULIOL - 2010 , ( ALTERNATIVA A LA PUJADA ALS ÀNGELS I DINAR A CASA D´EN NARCIS SEGURA A CELRÀ)....DE CADAQUÉS A CALA TABALLERA

PER ELS QUE NO VULGUIN O NO PUGUIN PUJAR ALS ÀNGELS I FER L´ARROSADA A CELRÀ....

HI HA AQUESTA INTERESANT ALTERNATIVA , DE LA MÀ D´EN JOAN FERRÀ , QUE HA VINGÜT A MOLTES DE LES NOSTRES EXCURSIONS.

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

DIFICULTAT : MITJANA -FÀCIL( PORTAR CALÇAT ADECUAT , DINAR , BEGUDA GLAÇADA, PROTECCIÒ SOLAR ,GORRA ,XANCLETES , TRAJE DE BANY I TOVALLOLA )
DESNIVELL : 180 MTS
RUTA CIRCULAR : 11 KMS
DURADA : 2 1/2 HORES D´ANAR (SENSE COMPTAR PARADES)......+.....1 1/2 DE TORNAR SORTIDA : ENTRE 7 1/2....I....7 3/4 HORES.DEL MATÍ....A L´ÚLTIM PARKING DE LA COPA A LA DEVESA DE GIRONA.....ENTRE ELS PONTS : UN QUE VA AL TRUETA I L´ALTRE QUE VA A LA SALA DEL CEL.
FOTO DE LA CALA CLICKEU L´ENLLAÇ :

http://ca.elportdelaselva.cat/pwimg-proposta-800-0-0/cala-taballera-2.JPG

Hola

Aquest diumenge he preparat una excursió a Cala Taballera on hi esteu convidats. Us adjunto el programa de la sortida.

Joan

Sortida a Cala Taballera, diumenge 4 juliol

Sortida per estirar una mica les cames aprofitant els camins del Cap de Creus i aprofitar per fe un banys a Cala Taballera.

Començarem a caminar a Cadaquès, tot seguint el GR de la Costa en direcció a Port de la Selva, just sota el mas de Bufadors, seguirem un corriol que ens porta al GR11 i d’aquí cap a Cala Taballera. Ben dinat, a una hora prudent amb temps suficient per posar-se en remull una estona i haver fet una becaina a l’ombra de la Pineda, arrancarem cap al Mas Birba per agafar la pista de Port Lligat que deixarem una estona mes tard per agafar una variant oblidada del GR de la Costa que ens dura a Cadaquès en poc mes de una hora.

Cala Taballera, es una platja de Còdols, millor portar xancletes. Com que es de tot el dia, recordeu de portar aigua i menjar

Si el temps no es per estar-se a la platja, podem allargar una mica i arribar-nos fins a Cala Prona.

Nota: La sortida es farà en cotxes particulars. Si hi ha gent que surti de Girona, un cotxe pesarà a buscar-los al aparcament de la rotonda del pont de Pedret entre les 7,30 i 7,45.

El que veniu, si podeu enviar un e-mail, millor.

Telèfon de contacte: 659 01 02 14
E-mail: ferravidal@gmail.com
Web: http://www.cefarners.cat


Joan B. Ferrà
Centre Excursionista Farners