dilluns, 20 de febrer del 2017

Excursió dissabte 25 de Febrer-2017 : " Sant Iscle de Colltort-collada el Grau- Les Medes - Puig Rodò - coll de Sarreia - St. Iscle "


Excursió dissabte 25 de Febrer-2017 :

Sant Iscle de Colltort-collada el Grau- Les Medes - Puig Rodò - coll de Sarreia - St. Iscle "
Reloj  DURADA :  7:00   hores  ( comptant parades )
Demonio  DESNIVELL :  673 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
Caracol  RUTA  CIRCULAR :  18 km. 
Confundido  DIFICULTAT :  MITJANA
Caluroso  COORDINADOR : Josep Ma. Güell ( mòbil de contacte :  609 72 01 23 )
 Emoji   Emoji  Emoji   EL TEMPS :  https://www.eltiempo.es/sant-feliu-de-pallerols.html
 Emoji  MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba del temps- Si el temps pintés petites pluges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar ,  dinar i beguda

Es una sortida per anar a pasar tot el dia , cal portar el dinar
Auto  SORTIDA : Ep amb l´horari ...8: 30´ HORES. DEL BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATSEmojiEmoji NO QUEDAREM A FONTAJAU...!!

        8: 45 HORES.Parada técnica a ANGLÈS al Supermercat CHAMPIONS , al cantò de la rotonda, per tal de recollir la gent que vingui de la Selva.
      9: 15 HORES    Just a l´encreuament que porta a St. Iscle , a uns 2´5 kms desprès de St. Feliu de Pallerols en direcció a Olot , a ma dreta.
D`allà anirem junts al punt d´aparcament i sortida que està en direcciò de St. Iscle de Colltort
Sant Iscle de Colltort

Sant Iscle de Colltort

Sant Iscle de ColltortSant Iscle de Colltort
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
              El complejo volcánico Kawah Ijen es un volcàn de lava azul , grupo de estratovolcanes en la Regencia de Banyuwangi Java Oriental, Indonesia.
El volcán Kawah Ijen cuenta entre los lugares más extraños del planeta. Esta montaña indonesia de 2.600 metros de altura alberga el lago más ácido del mundo y una gran cantidad de azufre puro. Todos los días, mineros extraen bloques amarillos en forma tradicional en medio de vapores tóxicos. Además, de este famoso volcán emana una lava azul.