dilluns, 10 d’octubre del 2016

Sortida diumenge 16-Octubre-2016 ;"Beuda-Lliurona-Tossa d ´Espinau-St. Miquel de la Coma del Roura-Beuda."

Sortida diumenge 16-Octubre-2016 ;"Beuda-Lliurona-Tossa d ´Espinau-St. Miquel de la Coma del Roura-Beuda."
Demonio  DESNIVELL :  1206 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
Reloj  DURADA :    6 : 30 ´ hores    ( Efectives i sense comptar parades)
Caracol  RUTA   CIRCULAR ;  21´24 km.
Confundido  DIFICULTAT :   MITJANA ALTA - ALTA
Caluroso  COORDINADOR : Josep Mª. Guell.
Emoji       Track    http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8493775            ( TRACK APROXIMAT) Emoji   Emoji  Emoji   EL TEMPS  https://www.eltiempo.es/beuda.html
 Emoji  MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek-  Roba del temps - Gorra -Crema solar - Si el temps pintés petites pluges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar  - beguda i dinar.
Auto  SORTIDA :     7: 30 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS. ( EP....!!! El diumenge l´aparcament és gratuït i no farem parada a Fontajau....!! )
 
                             
 
8:20 Hores...BEUDA, Pàrking gran a la curva tencada ,al cantò del Restaurant Montserrat
ITINERARI : Beuda, (Can Tries), Coll de Joncanat, Pla del vi (anar i tornat al mirador, val la pena) Lliurona, Tossa d'Espinau, Sant Miquel de Coma de Roura, Beuda. 
A la Tossa d'Espinau es pot anar a veure la Balma de la Tossa. La baixada la farem seguint el filat pastor que hi ha i que coincideix amb el límit comarcal en lloc de baixar pel cami més oficial que et porta directament a la Collada d'Espinau. Les vistes des de la Tossa d'Espinau son espectaculars. Anirem de la Collada d'Espinau a sant Miquel de Coma de Roure pel cami que surt just de la collada paral.lel a la pista (el que esta marcat per Itineraria) i podiem haver pujat just a la collada i anar a buscar el cami que va més per alt pel Puig de Malvei.
Foto de Beuda Lliurona Tossa d'Espinau S.M. Coma de Roura Beuda
Vista de l'Emporda i tot el golf de Roses des de Lliurona
Sant Andreu de Lliurona
Foto de Beuda Lliurona Tossa d'Espinau S.M. Coma de Roura Beuda
Panoràmica des de la Tossa d'Espinau amb la Mare de deu del Mont al mig i en Pau il·luminat pel sol
Foto de Beuda Lliurona Tossa d'Espinau S.M. Coma de Roura BeudaDesde la Tossa d'Espinau el Bassegoda a esquerra i el nevat Canigó a dreta.

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C...  I PORTAR LA TARJA, QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.