dimecres, 24 de gener del 2018

EXCURSIÓ (Ep.!!) DISSABTE 27-GENER-18 "VOLTA PER ElS CARCAIXELLS"‏..Per motius lleus de salut , el nostre guia Ramon , no podrà fer l´excursiò prevista i en el seu lloc farem una d´aprop , molt divertida...!!

Per motius lleus de salut , el nostre guia Ramon , no podrà fer l´excursiò prevista i en el seu lloc farem una d´aprop , molt divertida...!!
EXCURSIÓ (Ep.!!) DISSABTE 27-GENER-18;

 "VOLTA PER ELS CARCAIXELLS"‏

Reloj  DURADA :  5: 45´hores  ( Efectives i sense comptar parades )
Caracol  RUTA   CIRCULAR  :  14´15 km   
 Emoji   DESNIVELL : 550 MTS
Confundido  DIFICULTAT :   Mitjana  ( no apta per a gent amb vertígen)..!!
Caluroso  COORDINADOR  :  Sants ( 676 90 22 40)
 Emoji   Emoji  Emoji EL TEMPS :  https://ca.eltiempo.es/solius.html
 Emoji  MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba adient - si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - Dinar -1 cantimplora amb beguda . 
Auto  SORTIDA : 8: 30´ Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS
                         8:35´ Hores...Al pavellò de Fontajau....
                    9: 20´ Hores aparcar al pàrking del Monestir de Solius.....des de Girona , anem direcció Llagostera , i abans d, arribar a St. Feliu de Guixols , trencar a la dreta.
Els Carcaixells d'en Dalmau i el Puig del Montclar són unes formacions granítiques que  afloren a la serralada de l'Ardenya. Santa Maria de Solius, (Santa Cristina d'Aro), és un bon lloc d'inici per accedir als Carcaixells i al Montclar .
 La ruta dels Carcaixells és una mica aèria, però els passos més exposats estan equipats amb cadenes, cordes i un amb pont penjat els quals faciliten la travessa de la serralada sense cap mena de dificultat tècnica.
Resultat d'imatges de monestir de solius
Imatge relacionada                                                       pàrking del monestir de SoliusResultat d'imatges de els carcaixells panoramio
Imatge relacionada
Imatge relacionada
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.
Imatge relacionada
                                           Pessebres de Solius. Festeig de Maria i Josep


janonomar.blogspot.com.es
Blog sobre cine, televisión, cómics, steampunk, cuentos, leyendas, exploración urbana, cocina, pensamientos personales y muchas, muchas cosas más.