dijous, 12 de maig del 2011

EXCURSIÓ DIUMENGE 15 - MAIG - 2011 :" ROSES - CADAQUÉS "

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.


EXCURSIÓ DIUMENGE 15 - MAIG - 2011 :

" ROSES - CADAQUÉS "


JA QUE PORTEM UNES SORTIDES PER LA COSTA BRAVA NORD - 1er de Cadaqués a Cap de Creus per la Costa - 2on -intent de Port de la Selva a Cap de Creus (fastiguejat per la pluja) 3er - de Port Bou a Port de la Selva - ARA TOCA DE ROSES A CADAQUÉS.


PLANTEJAMENT DE LA SORTIDA. Donada la complexitat de la travessa es farà en AUTOCAR.
=====================


HORA DE SORTIDA: 07,30 h. del mati a GIRONA davant del BAR NÚRIA

08 , 15 h. Es farà una parada tècnica al davant del pàrquing del DECATLHON DE FIGUERES (per recollir a tota la gent de la zona de l'Empordà, Garrotxa, Osona i dels que els hi vagi millor anar fins a Figueres) que s'hagin apuntat i pagat la bestreta.
(El Decatlhon es troba entre la sortida de la variant de la N-II -Figueres-Roses i la primera rotonda)


Amb l'autocar s'anirà fins a Figueres, es recollirà la gent que estigui al Pàrquing i ens portarà a cala L'Almadrava - allà ens deixarà. Ens recollirà entre les 18 - 19 hores a CADAQUÉS



NORMES PER APUNTAR-SE A AQUESTA SORTIDA: ATENCIÓ !! tota persona que no hagi fet l'ingrés 10 dies abans, possiblement no tindrà lloc, ja que l'autobús té 40 places i s'ha de pagar la reserva deu dies abans - gracies per la vostre col.laboraciò !!!

1º.- Telefonar a en Jaume Villalón i apuntar-se. Us donarà un nº (1-2-3-4-5-6-7...........FINS A 40) - tel. Villalón 629 56 28 05 - 972221441

2º.- Fer un ingrés de 10 € a la conte - 2100 4279 23 2100224348- i posar TRAVESA ROSES-CADAQUES - i el vostre nº
========================================================================================

DIFICULTAT DE LA TRAVESSA: MITJANA - ALTA 18 Km - 750m de desnivell de pujada i 750m desnivell de baixada

HORES DE MARXA: 6 hores, sense contar parades.

S'ha de venir amb calçat adequat - aigua (mínim un litre) - gorra - i, com que hi ha possibilitat de banyar-nos, tovallola petita o "pareo" i banyador (si es vol) - protecció solar - menjar per dinar.

NO ES PODEN PORTAR GOSSOS - Ja que si es mullen al mar després esquitxen a tothom !!!

El recorregut sarà: de LA CALA L'ALMADRAVA pasarem pels penya-segats de la Figuerassa - Port de Reig - Punta Falconera - Cala de Lledó - Cala Murtra (nudista) - Cala Rostella - Cala Montjoi (Restaurant el Bullì)- aproximadament 1h 30m.

De Cala Montjoi - Punta de la Ferrera - Cala Pelosa - Coll de Norfeo - Torre de Norfeo - Puig del Gall - Cala Joncols - aproximadament 1h 45m

De Cala Joncols a Cadaqués es pot anar per el GR-92, seguint un bon tros pel Camí carreter que porta fins a Cadaqués aproximadament 2 h.

O bé es pot començar el primer tros pel GR-92 i a partir del Coll de Sa Cruilla (230m) deixar el GR i anar per un Camí fins al Mas de la Sala - Barranc del torret bo - Els penya-segats de Punta Prima - i per Sa Planassa i per sobre d'uns murs de paret seca fins al Far de Calanans - per sobre de la Cala Sa Sabolla - i enllaçar al final amb el GR-92 i finalment arribar a Cadaqués - aproximadament 2h 30m.
(aquest recorregut alternatiu, dependrà del temps emprat en arribar fins el començament del mateix, l'estat i els ànims del personal o també es pot segmentar el grup i els més agosarats fer aquesta alternativa).


NI EL COORDINADOR NI LA COLLA DELS PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE LA SEGURETAT PERSONAL DE NINGÚ - És obligació de tot excursionista estar en possessiò de la TARJA DE FEDERAT ó assegurança equivalent.




jaume Villalon



POSTA DE SOL A ROSES EL SOL A CAP DE NORFREU CALA MONTJOI EL BULLI


CALA DE SA SABOLLA GOLF DE ROSES PUNTA FALCONERA CALA PELOSA




A PROP DE ROSES : ALMADRAVA



FOTO DE ROSES A CADAQUÉS


CAP NORFEU CALA JUNCOLS CAP NORFREU FAR DE CALANANS




CADAQUÉS : FINAL DE TRAJECTE



NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT.... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L´ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.