dimarts, 7 d’octubre del 2014

Sortida diumenge 12 - OCTUBRE- 2014 :" TOSSA DE MAR - PUIG CADIRETES (ARDENYA) "

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/  - GRUP D´AMICS DE GIRONA  www.amicsdegirona.com  

                                 Sortida  diumenge 12 - OCTUBRE- 2014 : 
          

TOSSA DE MAR - PUIG CADIRETES (ARDENYA) "


Reloj  DURADA : 5 : 30´hores  (SENSE COMPTAR PARADES).....

Cal portar : bon calçat de muntanya i roba adecuada per l'época  dinar i mínim 1 lt d'aigua...posibilitat de banyar-nos en alguna cala , si fa calor.

Emoji  COORDINADORS  Jaume Villalon i Sants

Confundido  DIFICULTAT : MITJANA 

Demonio  DESNIVELL :    500 m. d´ascens 

  RUTA CIRCULAR :  16 Km
 
Auto  SORTIDA :   8:00 ´HORES ...del Bar NÚRIA....  es sortirá puntualment

                                8: 45 ´ HORES  al parc de la Riera de Tossa de Mar...al cantò del poliesportiu , està en una de les 1º rotondes de l´entrada...el sender GR- 92 està molt ben indicat.

foto tossa panoramica
parc1
  

                                                                   Puig de Cadiretes
  


  

Sortirem del parc de La Riera a Tossa, el sender GR92 està ben indicat. Arribarem al coll del Sastre (a la dreta es pot baixar fins a cala Pola), continuem pujant deixant enrera les ruines de Sta Maria de Gràcia i el trencall que porta a Sant Grau. Després d'un bon esforç arribarem a un mirador natural, grups de grans pedres, des d’on es veu per ultim cop Tossa de Mar. Deixant a l'esquerra l'encreuament que porta al Montllor (petit), ens queda un l’ultim esforç de pujada abans d’arribar al Pla de ses Pinyaques, a prop del Puig de Cadiretes. Un trencall a l’esquerra ens porta per un corriol o caminet fins a dalt del turó: un conjunt de roques on al cim, hi ha la placa del punt geodèsic (518 metres); a l'esquerra hi ha una torre de vigilancia forestal.  Des del cim es veu l'interior, la plana de Llagostera i la zona litoral al voltant de Tossa; en dies clars el Montseny, el Montnegre i Guilleries.

De camí al Puig de Cadiretes [Mare de Déu de Gràcia]
                    De camí al Puig de Cadiretes [Mare de Déu de Gràcia]
  

  
                                                                        CALA GIVEROLA

                                                                      CALA POLA 

IMPORTANT:  NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT. ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C. I PORTAR LA TARGETA  QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D'ACCIDENT.

Tempestad en el corazón: SENTIMIENTOS