dimarts, 9 de setembre del 2014

EXCURSIÓ diumenge 14-Setembre-2014 :" VIDRÀ - PUIG DE LES ÀLIGUES "

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/  - GRUP D´AMICS DE GIRONA  www.amicsdegirona.com  

     EXCURSIÓ diumenge 14-Setembre-2014  : VIDRÀ - PUIG DE LES ÀLIGUES "
 
Reloj  DURADA :   4 -5 hores  (SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA, GORRA , PROTECCIÓ SOLAR , IMPERMEABLE , BEGUDA  I DINAR.
 
Demonio  DESNIVELL :   650 m.   d´ascens

Caracol  RUTA  CIRCULAR:  14 km.

Confundido  DIFICULTAT :   Mitjana

 Emoji  Emoji COORDINADORS   Jaume Villalon i Sants

Auto  SORTIDA :   8: 00 HORES  del Bar NÚRIA....ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS

                                8 : 35 Hores  a Coll de Ravell...anirem direcció Vic i trencarem per anar direcció Ripoll...FINS A ....ANAR A ST. QUIRZE DE BESORA ( alerta el pont està tallat i s´ha de fer una volta per Montesquiu )...I 

APARCAR A VIDRÀ ( ZONA RESTAURANT ELS CAÇADORS)



Se surt de Vidrá en direcció al Camping que hi ha a la sortida del poble - s'agafa un cami carreter que va fins a Sant Bartomeu de Covildasses, desprès d'atravessar el riu Ges, a 2,5 Km s'agafa un altre camí que pujant per una fageda porta a la baga de Curull, i desprès fins al coll de la COMA DEL COLL 1.257m, per un corriol anirem cap al Pic de les Àligues 1.342m, que es una espectacular atalaya sobre tota la Vall de GES.
 
 Retornarem cap al coll de la Coma del Coll, i cap a la casa de la Salgueda, seguirem el curs del riu Salgueda, fins la casa de la Espaulella, es creua el riu GES per el pont romanic de la Sauleda, i aquí es troba un saltant d'aigua molt bonic que s'anomena Salt del Moli, i ja desprès s'arriba a Vidrá per la casa del Cavaller.

Vidrá - Camping de Vidrá - Pont de Torrens - Can Puig - Puig de les Aligues - Castell de Curull - Salgueda- Salt del Moli del Salt - Pont de Salgueda - Puig Farigolos - El Cavaller de Vidrá - Vidra




                                                                                                SALT DEL MOLÍ

                                                                                   PONT ROMÀNIC DE LA SAULEDA

                                                                                     ROURE DE LA CREU DE L´ARÇ...A VIDRÀ
                          

Hola Sans,
T'envio l'enllaç de les fotos de Diumenge 7 de Setembre de 2014: "Una estelada a cada Cim de Catalunya" - Bastiments (2.881m)


Montse

NI EL GUIA NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C... I PORTAR LA TARGETA QUÈ ÉS L´ASSEGURANÇA EN CAS D'ACCIDENT.