dilluns, 27 de gener del 2020

EXCURSIÓ DIUMENGE 2-Febrer-20: "Hostalets d'en Bas – Salts i gorgues riu del Puig – Tossa de Pujolriu – Falgars – S. Miquel Castelló"

EXCURSIÓ DIUMENGE 2-Febrer-20:

"Hostalets d'en Bas – Salts i gorgues riu del Puig – Tossa de Pujolriu – Falgars – S. Miquel Castelló"

DURADA :  6:12´ hores  ( Efectives i sense comptar parades)
RUTA  CIRCULAR :  16´4 kms. 
DIFICULTAT :   MITJANA
 DESNIVELL :  510  mts. d´ascens 
COORDINADOR  ;  Sants ( MÒBIL DE CONTACTE : 676 90 22 40)
MATERIAL A PORTAR: Botes de muntanya (millor de canya alta)- Pals de Trek - Roba d'abric d'acord amb el temps- Gorra - Si el temps pintés petites plutges portar capelina o similar- avituallament:  esmorzar - 1 cantimplora d'aigua i dinar.
SORTIDA :  7: 50 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA ...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS.
                   8: 00 Hores  al Pavellò de Fontajau....
                   8: 30 Hores A LA ROTONDA D´ANGLÈS..PÀRKING SUPERMERCAT DIA.
ANIREM DIRECCIÒ SANT ESTEBAN D´EN BAS I AL COMENÇAMENT DE LA CARRETERA QUE VA A RUPIT...DESVIAR.SE CAP A HOSTALETS DÉN BAS.
                   9: 00 Hores APARCAR AL PÀRKING DE L´ENTRADA DEL POBLE D´HOSTALETS D´EN BAS.
Caminada molt maca i variada, ja que combina el trajecte per la vall d’en Bas, amb la pujada a l'altiplà de Falgars, pel costat d’un riu amb saltants i gorgues, atalaies amb grans vistes, camins i llocs amb reminiscències històriques, esglésies i ermites i una llarga baixada fins a retornar al punt de sortida. 
El recorregut és el següent: Sortida des d'Hostalets d’en Bas – carretera de la Parcel•lària – el Vernedal – la Coma – les Canameres – pla del Bertrans – la Cidera – riu del Puig – font de les Fogoses – gorga de l’Ensat – gorga dels Cristians – gorga i salt de l’Olla– el Petró – les Artigues – les Fontiques – Salt de l’Hostalot – font de les Marrades – les Marrades – Mina dels Bandolers – Hostal del Grau – pla del Grau – torrent de l’Hostalot – torrent de Pujolriu – pujant del Turonell – Tossa de Pujolriu – rec de la Portellera – camí de Falgars a la Devesa - presa i salt de la Coromina – la Coromina – Falgars d’en Bas – Església de Sant Pere – camp de la Partió – camí del pla de Falgars – pla de Rabasseda – corriol per sota la casa de Pibernat – Ermita de Sant Miquel de Castelló – esqueis i emprius de Sant Miquel – masies dels Martins i cal Frare - granges Mont.rosa i Bianya – can Patllarí – arribada a Hostalets d’en Bas.                                                                       Imatge relacionada
                                             HOSTALETS D´EN BASResultat d'imatges de hostalets d'en bas gorgues
                                                    GORGA I SALT DE L´OLLA
              Imatge relacionada
                                                            MINA DELS BANDOLERS
              Resultat d'imatges de les marrades del grau d'olot
                                                                 LES MARRADES
Imatge relacionada
                                                          SALT DE LA COROMINA
NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C I PORTAR LA TARJA QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.