dimarts, 26 d’agost del 2014

SORTIDA DIUMENGE dies 30 i 31 AGOST 2014 - VOLTA PER LES MUNTANYES D'ANDORRA

SORTIDA DIUMENGE dies 30 i 31 AGOST 2014 - VOLTA PER LES MUNTANYES D'ANDORRA

23 PLAÇES COBERTES....INSCRIPCIÓ COMPLETA..!!

FELICITATS JAUME VILLALON I MARISA

HORA DE SORTIDA 10,00 DEL MATI DEL PARKING DEL PABELLÓ DE FONTAJAU, es sortirá puntualment. Cal venir esmorzat

Anirem per l'Eix  i a les 10,35 farem una parada técnica a Coll de Ravell per tal de recollir la gent que ens esperi en aquest lloc.

A Vic continuarem per la ctra. de Ripoll i farem una parada tècnica per la gent d'Osona que ens esperará 11,15 a la benzinera  Covilsa abans d'arribar a Ribes de Fresser (bar de les OQUES.)
Després  anirem direcció la "Collada" fins a PLANES, a on agafarem la ctra. que va a Fornells de la Muntanya i a Tosses sortirem a la ctra. de la MOLINA - agafarem direcció Alp - Bellver - fins a la Seu d'Urgell - Andorra - direcció França, fins el tunel dels dos Valires i sortirem a la MASANA - direcció Ordino - el Serrat i a uns pocs Kms del Serrat, direcció l'estació d'esquí d'Arcalís, agafarem la ctra. que porta al PK de SORTENY. Un cop allí dinarem i anirem fins el refugi - El refugi de SORTENY no te ancara ni un any d'antiguitat, les instal·lacions son molt modernes, i les habitacions molt racionals, inclús per dormir hi han nordics.

CAL PORTAR - el dinar del dissabte - el dinar del diumenge. Al refugi farem mitja pensió, el preu es:

mitja pensió Federat i habilitat - 35€
mitja pensió no federat son        - 39€

Si no es vol portar dinar es pot demanar un picnic al refugi

MATERIAL A PORTAR
==================
Bossa per deixar al refugi amb les coses que no haguem de portar d'excursió - Sac de llençol - botes de muntanya - Pals de Trek- roba del temps - gore d'estiu - folre polar d'estiu - gorra - buff - guants d'estiu - ulleres de sol - cantimplora amb aigua - estris per la toilette.

       

                                                              MAPA ORIENTATIU
    

 


 



 

                          

 Fotos de Diumenge 24 d' Agost 2014 - Colla Perduts - "Refugi d'Ull de Ter - Pic de l'Infern - Pic de Fresser"

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT.... ÉS DEURE DE L´EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C... I PORTAR LA TARGETA QUÈ ES L´ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.