dimarts, 1 de desembre del 2009

EXCURSIÒ DIMARTS 08 - DESEMBRE - 2009 " VOLTA CIRCULAR : VIDRÀ - PUIG DE LES ALIGUES (1342 MTS)."

http://www.amicsdegirona.com/event-3940.html

COLLA PERDUTS - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

" VOLTA CIRULAR : VIDRÀ - PUIG DE LES ALIGUES ( 1342 MTS).

HORA DE SORTIDA : a les 8 del mati del Bar Nuria, es prega puntualitat i VENIR ESMORÇATS.
A les 8,40 : pasarem per el Coll de Ravell, per la gent que vingui d'altres llocs, no mes es ferá parada técnica i si previament la gent que hi và en aquest punt de trobada ho ha dit (telef. JAUME VILLALON ; 629562805

VOLTA CIRCULAR - Sortint de VIDRA (985m) poble de la provincia de Girona, que està situat a OSONA. Es un elegant itinerari que discorre per l'espectacular fageda de la baga de Curull i per la poc coneguda Vall de Salgueda.

Durada ; El circuit son 6,30 sense contar amb les parades.

desnivell ; uns 600 m

dificultat ; mitjana.

PER VEURA IMATGES E ITINERARI CLICKEU A L´ENLLAÇ ; http://www.madteam.net/rutas/excursionismo/puig-de-les-ligues-serra-de-curull-1342.pedret

Se surt de Vidrá en direcció al Camping que hi ha a la sortida del poble - s'agafa un cami carreter que va fins a Sant Bartomeu de Covildasses, despres d'atravessar el riu Ges, a 2,5 Km s'agafa un altre camí que pujant per una fageda porta a la baga de Curull, i despres fins al coll de la COMA DEL COLL 1.257m, per un corriol anirem cap al Pic de les Aligues 1.342m que es una espectacular atalaya sobre tota la Vall de GES.

Retornarem cap al coll de la Coma el Coll, i cap a la casa de la Salgueda, seguirem el curs del riu Salgueda, fins la casa de la Espaulella, es creua el riu GES per el pont romanic de la Sauleda, i aci es troba un saltant d'aigua molt bonic que s'anomena Salt del Moli del Salt, i ja despres s'arriba a Vidrá per la casa del Cavaller.

IMPORTANT : NI EL COORDINADOR DEL GRUP, NI LA COLLA DELS PERDUTS es fa responsable de la seguretat personal de ningú. Tothom ha de portar la tarja de la Federacio de Muntanya o asegurança equivalent.