dilluns, 24 d’octubre de 2016

Sortida diumenge 30 Octubre 2016 ; "Volta circular ; Rocabruna - coll de Vernadell - Montfalgars - coll d´Ares - pla Jugador- Sot de can Marçal - Rocabruna"

Sortida diumenge 30 Octubre 2016 ;
"Volta circular ; Rocabruna - coll de Vernadell - Montfalgars - coll d´Ares - pla Jugador- Sot de can Marçal - Rocabruna"
Image result for canvi de ́hora octubre 2016
Demonio  DESNIVELL :  802 mts. acumulats de pujades i els mateixos de baixada
Reloj  DURADA :    5 : 30 ´ hores    ( Efectives i sense comptar parades)
Caracol  RUTA   CIRCULAR ;  15´800 km.
Confundido  DIFICULTAT :   MITJANA 
Caluroso  COORDINADOR : Jaume Villalon
Emoji       Track   http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11430318  (track aprotximat) Emoji   Emoji  Emoji   EL TEMPS https://www.eltiempo.es/rocabruna.html
 Emoji    
Material aconsellat: botes de muntanya (millor de canya alta)-Pals de Treking-Roba adecuada per l'epoca- En cás de risc de pluges cal portar capelina o similar-recomenat portar frontal (ja que els dies son molt curts i s'ha d'anar previngut)-esmorçar- dinar- aigua (minim 1 litre)
Auto  SORTIDA : 7: 00 Hores ( Ep...!! amb l´horari) al BAR NÚRIA... ( A PROP DE L'ESTACIÓ RENFE DE GIRONA )...VENIR PUNTUALS I ESMORZATS. ( EP....!!! El diumenge l´aparcament és gratuït i no farem parada a Fontajau....!! )
(atenció es el dia de cambi d'hora i les 7 del mati correspondrían a les 8 del mati , si no es cambiés l'hora)
 
    
7:30 Hores...AL BAR L´SPORT DE BESALÚ ( Parada técnica per la gent que vingui de l´alt i baix empordà)....
 
trobada a l´última rotonda de Camprodon en direcció a Molló ... ( la de Can Pasqual)....aparcar al començament del carrer que va al camp de golf.........per reagrupar cotxes.
 
 
   8:15 Hores.....
 
Anirem al poble de Rocabruna ( entre Mollò i Beget), aparcarem els cotxes i sortirem a peu
Caminada des del bonic poblet de Rocabruna al cim de Montfalgars i el coll d’Ares, en que durant tot el recorregut gaudim d’exel•lents paisatges i vistes sobre la carena fronterera, amb els cims de Comanegra, Bassegoda, Bastiments, Gra de Fajol, de la Dona, Coma Ermada, Roca Colom i sobretot el Costabona i el massís del Canigó, amb bones panoràmiques sobre la vall de Camprodon a un costat i de Prats de Molló a l’altre.
Foto de Rocabruna - Coll de Vernadell - Montfalgars - Coll d'Ares - Castell de Rocabruna
ROCABRUNA
Foto de Mines de les Ferreres
MINES DE LES FERRERES
Foto de Montfalgars
VISTA DES DE MONTFALGARS
Foto de Coll d'Ares
COLL D´ARES
Foto de Casilla dels carabiners i pla Jugador
PLA JUGADOR

NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C...  I PORTAR LA TARJA, QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.    

arroyo