dijous, 17 de gener de 2013

EXCURSIÓ DIUMENGE 27 de gener 2013 ( ULL AL DIA...!!) : " SORTIDA A LA NEU AMB RAQUETES AL CAPCIR"COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI  PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com    .

                                EXCURSIÓ DIUMENGE  27 de gener  2013 :


                               SORTIDA A LA NEU AMB RAQUETES AL CAPCIR"

                                                                    "  FORMIGUERES  1.740m- SERRA DE MAURI 2.428m - REFUGI DE CAMPORELLS 2.240m - LLACS DE CAMPORELLS 2.240m - FORMIGUERES 1.740m "

Reloj  DURADA :  6 HORES  ( TEMPS DE CAMINAR AMB RAQUETES -( anirem tranquils)
 

Demonio  DESNIVELL :   750 m. 

Confundido  DIFICULTAT   :    Mitjana
 
Auto  SORTIDA :   7 hores AL BAR NÚRIA... ( al costat de l´estació de trens de Girona)..... VENIR PUNTUALS !!
                    7: 35 hores   i per la gent que vigui del Empordá i d'altres llocs es pot quedar al Parking de l'autopista de la frontera entre Catalunya i França a les 07,35 (avans es deia LA PORTA D'ESPANYA)


EL TRAJECTE QUE FAREM ES GIRONA AUTOPISTA A-7 fins a la frontera amb França, allà recollirem a la gent que vingui de l'Empordá i d'altres comarques, sortirem per la sortida de Perpinyá Sud-Andorre, anirem fins a Prades - MOnt Lluis - Formigueres estaciò d'esquí i deixarem els cotxes.

              ES DEMANA PUNTUALITAT - VENIR ESMORÇATS - I cal portar raquetes de neu, botes de montanya, (no serveixen sabatilles normals), Pals de Trekkink amb arandeles de neu,  paraneus (polaines), guants d'alta montanya, jaqueta de gore, folre polar, pantalons adecuats,  ulleres de protecciò solar, crema de protecciò solar i pintallabis protector, gorro que abrigui, bouff, menjar per el dia, aigua (1 litre). es recomana PORTAR CADENES, per als qui vulguin portar cotxe.

Jaume Villalón
 
Girona


  Foto de    ALTA RUTA DEL CAPCIR (Etapa 4/5): Refugi Camporells-Petit Peric-Puig Peric-Estany i Refugi Bollosa

Els Perics des del Refugi de Camporells, amb les primeres llums del dia i Pujant al Petit Peric amb els estanys de Camporells al fons.
Foto de    ALTA RUTA DEL CAPCIR (Etapa 4/5): Refugi Camporells-Petit Peric-Puig Peric-Estany i Refugi Bollosa  Lagos de Camporrells - Entre Montañas

Panoràmica a ponent des del cim del Puig Peric.

  

                                     

2400m.
Cerdanya Francesa.
Llacs de Camporrelles estan coronats pel Puig Peric i el Petit Puig Peric.
Paisatge i llacs de cuendo de fades, amb un refugi molt ben cuidadat i serveis.
Aquests llacs competeixen en bellesa amb els llacs del Carlit.


NI EL COORDINADOR NI LA COLLA PERDUTS  ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT... ÉS DEURE DE L'EXCURSIONISTA  ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C... I PORTAR LA TARGETA , QUÈ ÉS L´ASSEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT. 

Bulldogs en la nieve [gif]   Nuevo modo de deslizarse sobre la nieve [gif]